måndag 30 september 2013

Mat i massor...

... satte vi i oss på Vellinge Gästis igår lunch och ett par trevliga timmar hade vi innan vi körde hem i matkoma. Tack J & M för trevligt iniativ!

Bröd är gott :-)


Tyvärr blev det ingen korvarunda med Marie & Lakrits på kvällen - Marie stackaren var däckad av en 2-dagars skallebank. Hoppas värken gav med sig så att de idag kunnat bege sig till stora hufvudstaden.

Sen igår kväll hade jag ett trevligt samtal med Bea och vi ska ses i Helsingborg imorgon, känns bra att kunna låta grabben ha varit där och snusa av planen lite en gång innan tävlingen på söndag. Det är en bit att köra men vad gör man inte för sin hundsport!

Imorse fick jag ett meddelande som gladde mig mycket - gulliga Charlotte har jag lärt känna genom tävlandet och nu tänkte hon på oss - jag fick förfrågan att vara med och träna för Heidi Billkvam. Så klart tackade vi ja till detta erbjudande. Har nu alltså en rolig helg att se fram emot den 1-3 november :-)

Jag fortsätter så klart att hålla tummarna för de tappra flattekillarna, där lite hopp tänts för de båda.

Natti natti!


lördag 28 september 2013

Månaderna går...

... och Beck har faktiskt lovat att 2013 skulle bli året då han skulle mogna och vara sin matte lite mera till lags.

Nu går vi snart in i oktober och tävlingssäsongen för vår del slutar så fort snön börjar visa sig för det har jag lovat Beck att han ska slippa att tävla i någon mer gång.

Så vi fortsätter att träna på och kämpar på mot "guldet".

I måndags kväll träffade vi Jessica & Kajsa på Malmö BK och fick till ett bra träningspass. Härliga hundar med härliga attityder.

Jag lät Beck känna på lite nya moment, kanske är det det som ska till för att vi ska komma vidare och få en ny kick tillsammans.

I torsdags var vi och kollade upp Walles knöl under en av hans bröstvårtor som oroat mig mycket - men som tur är det bara en fettknöl. Växer den inte så får den sitta där, söver ogärna honom i onödan. Walle sköter sig exemplariskt, inget stirr och bara fogar sig i vad vet gör med honom, för det brukar han få en köttbulle men inte denna gång och han såg så sorgsen ut då han fick lämna rummet. Det var tur att jag hade lite gottigottgott i fickan.

Idag har vi varit i Blentarp och tränat jakt med Eva, Paulina & grabbarna i underbart höstväder. Beck var lika duktig som vanligt arbetsmässigt. Det andra som han inte är lika duktig på kommer jag inte längre nämna med ord så kanske det försvinner. Innan hemgång så bjöds jag in på te & varma goda mackor. TACK för en trevlig förmiddag.

Imorgon lunch ska vi iväg & äta brunch med Jeanette & Magnus på Vellinge Gästis, ser redan fram emot detta goda. Tyvärr fick Björn lämna återbud för att Lasarettet i Trelleborg ville annat. Men när Björn är tillfixad så kommer vi att göra om detta. Lycka till med allt Björn.

På kvällen kommer Marie & Lakkan på besök, tror minsann att vi får försöka hitta en ny korvahudda för omväxlingsskull.

Nu stänger jag ner för ikväll och håller tummarna för att en mycke sjuker flattekille tillfrisknar åtminstone lite detta dygn och att en annan liten flattekille snart får bästaste ortopedhjälpen som finns i detta avlånga land. Styrkekramar till berörda mattar.






söndag 22 september 2013

Ännu en helg har sprungit iväg!

Igår var jag och de fyrbenta nästan uppe med tuppen och hängde på låset när fiskarna öppnade sina försäljningshoddor. Vi hade beställt varmrökt lax. Grabbarna blev helt till sig när de blev bjudna på lax till frukost. En riktigt stor bit ville fiskegubben bjuda dem på men jag sa att det nog inte blev riktigt bra, då stoppade han resten i en doggybag :-)

I lugn och behaglig takt kunde jag sedan baka kaka kaka, städa och förbereda resterande i matväg. Jag hann t o m ner på stan och shoppa lite (tro det eller ej men det blev faktiskt en julklapp till en vän, vågade inte vänta för då hade den med all sannolikhet hamnat i någon annans ägo).

Mitt konstverk, katten som fångat sin lax :-)

På kvällen kom vännerna Eva & Paul hit, vi åt gott och hade en riktigt trevlig kväll.

Idag har vi varit i Lomma och tränat med Björn & Clara samt BIP & Maya.

Jag är tyvärr inte helt nöjd med grabben idag, han var så störd över annat än att kunna hålla fokusen på mig och det jag ville att han skulle göra. Björn var enormt intressant, lixom BIP som gick omkring och filmade och en vissen maskros :-(

Jag är dock mycket nöjd med gruppmomenten och hans sätt att lyssna på mina kommando i zätat :-)





Fjärr under överseende av Clara


En som klarade störningar mycket bättre var Maya som fixade friaföljet galant med störning i form av två förare.


En som inte brydde sig alls var den mest rutinerade ladyn, Clara.



fredag 20 september 2013

Aj aj...

... vad vi blev bitna av myggen som befann sig på Malmö BK igår kväll när vi var där och tränade med Björn & Clara. Attans vad ettriga de var, eller hur Björn?

Det är så kul att träna hund och igår fick jag använda geniknölarna lite extra då det skulle tänkas elitbanebyggande eftersom att Björn blivit tillfrågad av vara TL på Malmös nästa tävling i oktober.
Det blev ganska bra tillslut och jag kan tänka mig att jag både får torrgå & gå med hund för att sluttesta banan framöver, vilket jag gärna gör. Tjänster är gentjänster :-)

"Tankestund"
Rutan på plats!

Det var väldigt mycket 2- & 4-beningar i rörelse på klubben = mycket störning, men bra störning. Men hunden som kom springande in på vår plan mitt under vårt friafölj var lite väl mycket störning.
Som tur var var den lika snäll som Beck så ingenting hände och vi kunde fortsätta när hussen & matten lyckats kalla in honom.

Förutom ff:et så blev det en inkallning följt av ett sättande under gång och därefter en fjärr där Björn satt på huk och plockade upp sina skyltar en och en till respektive skifte. Allt gick jättebra :-)

Sedan visade jag Björn hur vi nu försöker att träna upp apporteringsmomenten gällande snabbt upptag och samma tempo ut som in. Björn såg en mycket märkbar förändring så vi är nog på rätt spår :-)

Pausstund

tisdag 17 september 2013

Så roligt...

... att sitta gömd i (Lomma) skogen och vänta på att bli hittad av finaste Ella. Tre gånger hittade hon mig och då hon kom tillbaka med matte och återigen visade var jag satt så blev det god belöning.

Sedan gick vi in på apellplanen och jag fick stifta bekantskap med lite nya brukslydnadsmoment och Ella & Jeanette visade bra prov på det som komma ska allt eftersom. Heja heja!

Jag är nog lite sugen på att testa på detta med någon av killarna någongång.

Walle fick vara med på platsliggningen tillsammans med Ella och sedan fick han hämta träapporten med mycket stor glädje :-)

Beck fick sedan komma ut och han var lite väl laddad men efter ett tag så lugnade han ner sig.
Vi tog hjälp av Jeanette med lite störningsträning, hon stod en bit bort och jag hade bett henne lugnt säga Becks namn när vi passerade. Det visade sig vara väldigt svårt då J stod och vaktade vår dramatenvagn, han trodde nog att hon var den levande externbelönaren. Men efter 2 lyckade passerande så bytade vi övning.

Jag testade av ordförståelsen i form av tre skiften under gång. Första försöket så lyssnade han inte överhuvudtaget, men resterande 3 så gjorde han skiftena bra.

Vi avslutade sedan med "inte slå på apportbocks- och komma hem med fart-övningarna, verkar vara rätt metod, bara att fortsätta.

Innan vi lämnade Lomma gick vi en runda i den mörka & mycket höstiga kvällen.

Imorgon har vi vilodag men på torsdag kör vi ett pass igen då vi ska träffa Björn & Clarabella.




måndag 16 september 2013

Nu får man nog allt säga...

... att hösten är här och den kom fort som bara den känns det som.

Men men, det finns inte mycket annat att göra än att gilla läget och göra det bästa utav det.

Som t ex ikväll då vi gått en lång runda i staden med Marie & Lakrits som så klart avslutades med korvköp i Casinogrillen. Tack för att ni kom och hälsade på, nästa gång kommer vi ut till er Lakritsskogen!

Imorgon händer det oxå roligheter för då ska vi till Lomma och träffa Jeanette & girlsen efter jobbet.

Tyvärr är det riktigt mörkt på den ljusblå himmelen ikväll... men allt för spänningen!




söndag 15 september 2013

Nu blickar vi framåt...

... och smider planer för att hitta nyckeln till att kunna stänga igen Lkl III-säcken.

Vi har tränat på, testat nya saker som förhoppningsvis ska få unge herrn att lyssna lite bättre på vilket kommando jag ger honom.

Förhoppningsvis är det ännu inte heller försent att nu börja försöka visa honom att vill han inte vara med mig och fokusera på det vi gör så får man inte vara med på banan. Har försökt detta några gånger förut men har en annan plan nu.

Husse Anders har oxå lovat (så länge mitt knä inte heller helt vill vara med mig) att börja cykla med Beck. Tror att ännu bättre kondis oxå kan hjälpa oss komma vidare till lydnadens finrum.

I onsdagskväll åkte vi till Skurup och träningstävlade. Vi laddade upp som inför en riktig tävling. Drog startnummer 3 av 3.

Beck gjorde fina gruppmoment. De tre "störande" damerna som satt och käkade gräddbullar i hans riktning brydde han sig inte alls om.

Lite okoncentrerad på friaföljet, måste säga att det var längesedan han intresserat sig för saker i gräset.

Sättande undergång blev klockrent, med hjälp av mitt lilla DK med huvudet. Får helt enkelt köra det på nästa riktiga tävling och hoppas.

Då jag tidigare trott att ett missat sättande, orsakat en dålig inkallning osv, så verkar jag nog haft fel för det behövdes ett DK för att han skulle stanna.

Rutan, kanonfart ut men stannar och låser fast sig lite vid höger bakre kon och när det blir "felkommenderingar" så löser vi inte uppgiften. Så detta måste vi träna MYCKET på.

Hoppet & Metallapporteringen - återigen så skulle apporten "dödas" innan upptag :-(

Vittring & Fjärr ok men inte mera.

Men Becks attityd var härlig och det kändes så gott!

Björn, tack för filmandet!

Igår var vi och lät grabbarna busa i Lomma och sedan tränade vi lite. Fick oxå sett början på Elitbrukslydnad, platsliggning med skott samt stegen. Kollade senare resultaten och flatten vann det hela och fick ett Cert, kul!

Idag har jag & Jeanette varit på Sofiero och bl a shoppat, tittat på lite utställning & lydnad. Herregud vilket mod att starta med sin hund i den miljön. Planen inklämd mellan två ringar och hög ljudnivå och en hård domare, hua säger jag bara!

Vi fortsatte sedan till Väla Centrum där J shoppade vidare :-) Vi fikade lite hembakat innan vi styrde kosan hemåt. Mycket trevlig dag!

Imorgon viktig match för Malmö & vi får besök av Marie & Lakkan.




söndag 8 september 2013

HELVETES JÄVLA SKIT

Idag har vi gjort vårt tionde tävling i III:an och inte heller idag kunde vi knyta ihop säcken.
Besvikelsen är så STOR så STOR.

Det bara maler och maler i mitt huvud och det värsta är att jag vet inte hur jag ska komma åt problemet.

Det har verkligen känts så bra de senaste två veckorna och jag trodde verkligen att vi löst problemet, men idag såg det ut precis som det gjort tidigare, inte ens minsta antydan till att sätta sig.

Jag försökte verkligen tänka positivt när jag vände upp och la på ett leende på läpparna då jag gick tillbaka och klappade om honom för att belöna inför nästa moment. Men han kände säkert på sig att det blev fel och så ville han bara vara till lags på inkallningen och så blev det inte bra där heller och så rullade felen på.

Kanske vill Beck hellre köra agility (men det vill inte jag), för han drog dit när jag skickade honom till rutan, men det tyckte inte domaren för han gav oss senare förslaget att börja med Rapport istället, kul att få höra efter att han aldrig sett oss tidigare.

Innan prisutdelningen så kom Eva (tävlingsledaren) fram och pratade lite och då passade jag på att lite nyfiket fråga varför man valt att lägga alla klasser på planen närmast klubbstugan & agilitybanan när två andra planer var helt tomma. Svaret var att Svenska Boxerklubben ville att tävlingen skulle vara publikvänlig, hm, det fanns ca 3 personer utom tävlan på plats!

Jag skyller absolut ingenting på detta för att en bra hund ska kunna tävla var som helst när som helst.

Lite pinsamt tyckte jag att det var att vi skulle upp på pallen då vi inte ens fått något pris :-(

Men vi hade en trevlig dag trots eländet, Anders & Wallander gjorde oss sällskap lixom Anette & Kerstin. 
Dagens bästa kommentar kom från Kerstin då jag kommenterade att en storpudel i I:an fick bättre helhet än oss, hon säger: "Men det såg bra ut!" Ha ha, Kerstin hade allt lite svårt att ta sig ur den kommentaren sedan om man säger så. Men vi blev "vänner" igen och åkte och åt smarrig glass på Hardy's.

Nu får jag fortsätta att klura hårdare och försöka hitta nyckeln till problemet och glädjas över att vi i alla fall fick det högsta betyget på metallapporteringen någonsin, en 9:a :-)

Några bilder från dagen:



Björn, första sträckan!

Oj, ville du att jag skulle stanna vid konen?

Siktet inställt på apporten!

Bästaste upptaget!

Sitt!

Stå!

Ligg! Tyvärr DKx2 på båda liggskiftena :-(




lördag 7 september 2013

Het som en AGA-spis...


... var Beck i tisdags kväll när vi stack ner till Falsterbo och tränade tillsammans med Björn & Clara.

Undrar om det är resultatet av att vi haft så kul på träningarna den senaste tiden, lekt och busat mycket :-/ 
Får vara lite uppmärksam framöver för riktigt så här het vill jag inte ha honom. Han fixade det han skulle men låg på gränsen hela tiden. Fixade gruppmomenten fint tillsammans med Clara som löpte.

Några lite suddiga bilder men så glad för de 3 sista som visar sättande under gång, ingen tveksamhet att sätta sig snabbt (måtte måtte jag våga lita på honom nu).



Kontakten går inte att klaga på!

Redo för inkallandet!

Bra ställande med bara handtecken

Lyssna nu, nu SKA du sätta sig!

Jag är redo...

YES!
Clara fick sedan göra några moment innan vi gick in och hade lite peptalk i klubbstugan. Björn frågade vad jag ska göra efter söndag. Jag svarade: träna mera på Elitmomenten, hoppas det var rätt svar!

I torsdagskväll styrde vi åter kosan till Höör för att träffa Tina & hennes grabbar samt Anette och hennes töser.

Vi gjorde ett lättsamt och trevligt pass för att lämna platsen med ett trevligt minne.

I gruppmomenten valde jag att gå tillbaka redan efter 30 sek i sittandet och ca en minut i liggandet och belöna ordentligt.

Sedan körde jag ett kort frittfölj utan steg- & vändningar och direkt efter ett sättande under gång som avbröts med härlig belöning efter hans snabba sättande :-)

Sedan fick han hämta metallapporten i Anettes hand 2 gånger innan skick då den låg på backen. Mycket roligt tyckte Beck, bra fart både ut och in. Anette gick sedan ut och ställde sig ca 4 m ut från hindret och la apportbocken ner, mycket fartfyllt skick!
Var mycket glad för att jag kom på dessa varianter för jag tror att Beck tröttnat lite på III:ans moment, det måste hända lite nytt så att både han och jag får lite nytändning.

Vi avslutade sedan med ett rutskick mot ängen (där han hämtade gosedjursludd sist) där han fick se targeten läggas ut för att lyckas och efter ett bra ställande/läggande så blev det köttbullsregn.

Nöjda & glada skjutsades vi sedan hem för vi hade privatchaufför med oss. Anders ville följa med för att slippa sitta ensam hemma sa han, ett litet tag trodde jag att han skulle med för att träna med Walle (han har ju i ett svagt ögonblick sagt att de ska ta ett 1:a pris i III:an tillsammans) men jag tror nog allt det lockade att få testa nya bilen på motorvägen. Oavsett så var det trevligt att ha sällskap.

Nu vilar vi oss i god form tills imorgon!

måndag 2 september 2013

Filmtajm på Hörby BK

Igår var det dags för den månatliga Team Nos träningen.

Vi var nästan hela gruppen, bara ett ekipage saknades för gruppen har krymt lite under sommaren, 2 av elitekipagen har tagit en paus.

Vi startade med frukost, man ska aldrig träna på fastande mage och sedan lottade vi startordningen och lämnade ifrån oss de 4 moment som vi själva bestämt att köra tävlingsmässigt och därefter gav oss ut i det gröna.

Björn riggade upp videokameran innan han tog på sig ansvarsrollen som TL.
Jag vill påstå att han är en av dom bästa TL som finns här nere i Skåneland, säker och ger ett mycket lugnt intryck till oss tävlande.

Vi började med gruppmomenten (4 min sittande i grupp & 7 min platsliggning) och sedan fick vi alla starta med frittfölj (Kenneths val) innan vi filmades i våra egna moment.

Bra störningar för Beck!

Beck i fin position

Profilhundar!
Jag valde sättande (mycket snabbt sättande, mycket glad matte), inkallning med ställande (bra stopp, tjuvstartade dock efter ställandet, ändå glad matte), hopp/apport (ok upptag och samma tempo ut som in, men han måste läras att ta i för att inte slå i hindret av ren lathet/slarv) samt fjärr (bästa fjärren någonsin vill jag påstå).

Hade dock en mindre god känsla i hur ff:et gått och den besannades lite när vi synades i sömmarna efter lunchen. Beck var lite splittrad på de två första sträckorna (det såg dock inte lika farligt ut som det kändes) men sedan spottade han upp sig rejält och betyget blev bra.

"Syning i sömmarna"
För första gången fick vi alla lite "smäll" på fingrarna - nu är det dags att dra åt kvalitén och lära hundarna vilken kvalité som gäller i respektive moment - de får inte bara göra det de tycker räcker.

Det blev en mycket nyttig dag i flera avseende, på plan och inne då vi senare synades i respektive moment.
Först fick Kenneth säga sitt och sedan hade vi andra möjlighet att säga vårt. Mycket lärorikt!


Mycket fokus på Höör

Vi ska ju göra ett nytt försök i III:an på söndag och det är ju aldrig fel att besöka tävlingsbanan innan start.
Så i förra veckan mötte vi upp Tina, Neo & Micke där och fick till ett bra träningspass.

Mycket belöning i sittande i grupp vid olika tidpunkter, ingen tendens till att vilja lägga sig!

Sedan blev det efter korta ff sättande under gång med olika röstlägen, olika tempo i mitt gående samt olika placeringar med mitt huvud. Beck satte alla försök!

Apporterna åkte sedan fram och vi försökte få till ökat tempo in och skita i slagen vid upptagen. Förhoppningsvis uppväger belöningen hos mig att det blir snabbare upptag oxå så småningom. Vi såg en tendens till bättre fart med träapporten men inte ännu med metallen så nu blir det lite metallhantering varje kväll och att hålla hårdare i metallen lönar sig och jag hoppas det ska märkas lite skillnad på söndag.

Jag avslutade träningen med att skicka Beck till rutan som låg upp mot åkern. Jag har ALDRIG sett honom dra iväg med sådan fart men halvvägs ändrade han kurs och sprang ut på åkern och kom hem med innehållet av ett slaktat gosedjur. Sedan var det nästintill kört med att skicka honom, han ville bara ut och hämta mer gosedjursinnehåll, men jag var mer envis och fick in honom på 2 skick tillslut, dock inte på fullt avstånd och han gick inte lottlös ur det hela. Hoppas att han minns belöningen i rutan och inte vad som fanns där ute på åkern. Det kan ju bli att rutan ligger likadant när vi väl är där.

Vi kommer att ta oss dit även på torsdag kväll denna vecka och därefter blir det vila fram till dagen med stort "U"!

Nu är sommarsemestern slut...

... för denna gång och jag kan för mitt liv inte förstå att 4 veckor redan är till ända och att jag redan är inne på andra arbetsveckan och idag verkar det som att hösten har kommit, regn & rusk och värsta av allt det har varit så mörkt hela dagen.

Visst har vi hittat på mycket roligt de 3 första veckorna, varit i Berlin, varit på Bastudden och i Göteborg. Sista veckan har tillbringats hemma med hundträning och lite latande och igår hjälpte vi FRK Skåne/Blekinge att sitta i montern på Jakt- & Fiskemässan på Bosjökloster.

Vädret har varit underbart skönt, inte många dagar/kvällar regn :-)

Så klart har vi tävlat jag och Beck och det har inte gått som jag innerligt hoppades på och jag var rejält ledsen efter vår insats i Burlöv. Men det är tur att jag har goa träningskompisar/vänner som peppar mig när jag var beredd på att kasta in handduken.

Den 11 augusti var vi i Hörby och uppladdningen kändes så bra. Men tyvärr hände två saker som fick mig ur bubblan (som jag annars tycker vi blivit mycket bättre på att gå in i tillsammans).
Först blev det strul på sittande i grupp då TL kallade in ekipage 1 & 2 (vi) och då nr 3 kallades in var dom inte på plats och väntan blev väldigt lång. Jag hade fått Beck att sitta i den ställningen som jag för tillfället vill ha honom i och jag trodde jag gjorde rätt som lät honom sitta kvar medans vi väntade. Tyvärr så blev det nog för länge för han la sig nästan direkt då jag lämnade honom. Men jag bestämde mig för att fortsätta, 20 p kunde vi ha råd med om vi hade en bra dag tillsammans och lite tur på det.
Jag var inte helt nöjd med det ff:et men desto nöjdare med att han satte sig under gång och gick till utgångspositionen för ställandet med en go känsla. Då händer det, Beck sticker glad i hågen iväg från mig och kommer tillbaka lekandes med en kong i munnen. TL frågar om den är min och så säger hon att den inte låg där innan. Min var det definitivt inte, den hade varit försvunnen sedan fredagen :-(
Jag hade lite svårt att gå in i bubblan igen efter detta och resultaten blev lite blandade, så ett 3:e pris igen.

Nytt försök då i Burlöv. Gjorde ett sittande i grupp tillsammans med Ritha och hennes söta corgi och fick med mig en riktigt go känsla att ta med mig in i gruppmomenten och gick ur gruppmomenten med full pott. Började bra med ett härligt frittfölj. Men sättandet sket sig, inkallningen fick jag dra till med ett DK och likaså på rutan som oxå sket sig rejält. Vittringen sket sig oxå men helt beroende på mig, jag har läst på reglerna kasst och trodde aldrig att pinne fick ligga ytterst (det får den i 3:an men inte i eliten) så när Beck tog (rätt) pinnen ytterst så lämnade jag min plats = 0 och så bröt jag.
Men med lite perspektiv på det hela så var denna tävling ännu en rik lärdom att ha med sig i bagaget. Jag har analyserat själv och analyserat med andra och nu har jag nog börjat fatta hur det hela hänger ihop.

Så nya tag blev det direkt. Mängdträning och filmande för att kunna jämföra fungerande sättande och inte fungerande sättande, dvs vad är skillnaden. Om inte sättandet sitter så påverkar det nästa moment som påverkar nästa och så kan vi inte ha det.

Vi blev inbjudna till Trelleborgs träningstävling och tackade ja så klart, all tävlingserfarenhet vi kan få desto bättre. Vi var hela 4 st i III:an så det blev som på riktigt. Björn följde med för att han skulle filma oss, Anders följde med som sällskap men det blev ändring för båda. Björn fick rycka in som domare och Anders som filmare. Björn skötte sin uppgift betydligt bättre än Anders för han glömde sätta på kameran :-(
"Tävlingen" gick mycket bra med ett undantag, sättandet (som krävde 3 försök innan Beck satte sig) annars skötte grabben sig mycket bra i de andra momenten, vill nog säga bäst hitintills på alla våra tävlingar i III:an. Den här känslan har jag behållit och tagit med mig ut till våra träningspass där vi oxå lekt och haft mycket roligt tillsammans.

Vi hade bestämt träff med Eva på Jakt- & Fiskemässan för att umgås och shoppa lite innan jag skulle hjälpa till i montern. Men vi började med att jag anmälde mig & Beck till apporteringstävlingen på förmiddagen. En tävling där en dummie på land (som hamnade precis bakom höbalar i olika höjder) och en på vatten skulle in på tid. Beck skötte sig finfint och hamnade på en finfin 5:e plats av 40 startande. På eftermiddagen var det lite dåligt intresse i montern så Krister skickade ner oss till att ställa upp även i eftermiddagens tävling. Beck förbättrade sin tid något och slutade på en 10:e plats av 80 startande. Detta var väldigt kul, får vi göra om nästa år och göra som dom bästa, dvs starta massor av gånger för att förbättra tiden :-)
Shoppingen kom helt av sig och jag kom för första gången hem tomhänt förutom priserna vi vunnit!

Nu lägger vi återigen fokus på kommande helgs tävling, mer om det i nästa inlägg.