torsdag 24 september 2015

Spår i nosen igen

I tisdags var det dags för näst sista spårkursgången.

Jag kom iväg hemifrån lite tidigare än vanligt eftersom att jag blivit "ofrivilligt arbetslös" (min jobbdator lämnade in helt i måndags, men är nu i Sthlm på lagning men ännu ej fixad idag torsdag).

Tanken om att GW eventuellt skulle ha fått noskvalster har funnits i mina tankar efter de 2 senaste gångerna då han inte alls varit sig lik, men det har nog berott på andra mer intressanta saker i hans lilla hjärna.

Det var tänkt att bandet skulle ha backats lite men Johan hade tänkt om.
Så det blev ett spår med både bloduppehåll och återgång men där jag fick lite förhandsinfo om spåret innan vi startade med stränga förhållningsregler om att jag absolut inte fick styra GW i spårupptaget.

GW var mycket mer fokuserad, tog starten fint och tuffade på, han blev lite konfunderad vid bloduppehållet men fixade det efter en liten ringning. Det blev en lite större ringning efter att han varit ute i återgången men han redde ut det bra ändå till slut.
Dock lurade han mig lite på sista sträckan och jag blev jätteosäker på om han var rätt eller fel, inte helt lätt att läsa av. Men förhoppningsvis kommer säkerheten hos oss båda med tiden.

1 kommentar: