söndag 2 oktober 2016

Dagarna rullar på...

... i ett rasande tempo och snart är september månad slut.

Jag & GW tränar på och försöker få rätt på söket och de dolda dirigeringarna, det lossnar säkert endera dagen.

Vi går gärna långa promenader på stranden och GW tar sig så klart gärna ett dopp också. Han har testat badbryggan inför vinterbadandet. Trappan var inga problem varken ner eller upp.

Ganska brant är trappan faktiskt!

Vi har träffat goa vänner och gått en lång härlig promenad i fårhagarna längs med vattnet i underbart höstväder. GW & Wilma har så roligt ihop.

Statoils korvar var mums!

Häng på... här kan man komma igenom!
Livet är härligt!


Vi undrar alla vad Jeanette håller på med????

Badbus

Svårt att bestämma sig, mer bad eller ej?

Lek


GW alltid på språng!

Tjejen som startat "Apportera för livet" insamlingen har en vän som tagit fram dessa fina armband i en begränsad upplaga och jag var en av dom som hade turen att få köpa ett och samtidigt bidra lite till till cancerforskningen. Totalt inbringade dessa 17.000!

Förra torsdagen var vi i Arrie och tränade med Camilla, Soya och Polka & Jonas, Alfons och Viking. Viking är en halvbror till GW (född ca 1 vecka tidigare). Det var jätteroligt att träffa dom alla.

Tyvärr fick vi inte tagit någon bild på halvbrorsorna i dagsljus, det får bli nästa gång. Men en bild på Jonas & Viking blev det allt.I lördags var vi i Höör och tränade med Lena, Archie & Gwyneth och det blev ett mycket bra träningspass. Tack Lena för de fina bilderna på oss :-)I fredags kväll var vi 2-beningar och åt Schnitzelbuffé på Vellinge gästis med Jeanette & Magnus. Trevligt & gott! Tack för inbjudan!

I söndagskväll var jag på derby MFF-HIF... alltid lika trevligt när Di Blåe vinner. Men det är ju attans vad det ska vara svårt att få de där bengalbrännarna att låta bli. Bara ett par minuter in i andra halvlek så brände HIF-supportrarna av... ja jag vet inte hur många. Dom varnade innan dom tände på och skyddade sig med sina halsdukar för att slippa andas in den eländiga röken Alla matchvärdar och poliser stoder bara och tittade på och filmade eländet. Hoppas verkligen dom får tag i några av förstörarna.

Tidigare på söndagen åkte vi alla iväg till Marie & Luna så nu vilar också vår älskade Wallander i närheten av Lakrits & Beck i Dogland. Känns fint att han nu finns där, var så jobbigt att gå och titta på urnan varje dag.

Här ligger turturduvorna nära varann
Här ligger vår älskade saknade Beck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar