lördag 16 mars 2013

Förevigande...

... förra lördagen hade jag bjudit in Lakrits (och Marie) till en fotograferingsstund hos en riktig fotograf. Fotografen uppträdde lite konstigt, tror allt att hon blev lite rädd när vi kom in med 3 stora flattar på en gång. Första frågan var om våra hundar var väluppfostrade. Inte en tillstymmelse till att vilja hälsa på dem och då blev hon ju ännu mer intressant. Lakrits & Marie fick vara först ut, sedan Walle & Frida och sist Beck & jag. När jag sedan skulle hämta Walle så sa jag till Beck att stanna kvar och då utbrast hon, stannar han där? Då jag återkommer Walle så säger hon ska du vara ensam med båda? Då säger jag, men herregud det är mina hundar, tror du inte att jag fixar det? Hon verkade väldigt överraskad då jag t o m kunde kommendera dom att lägga sig ner då jag stod bakom henne. Sedan blev det några bilder tagna på turtorduvorna. Avslutningsvis ville hon testa något med den lydiga hunden och då menade hon Wallander. Har i torsdags varit på bildvisning och det blev några riktigt fina bilder :-)

Lördagseftermiddagen fortsatte i trevlighetens tecken, vi åkte ut till Marie & Lakrits och började med att vi gick en lång runda i den jäkla blåsten.

Bära pinne är ett måste för Lakkan
Beck vill inte vara sämre han
Beck & Walle fick sedan ett rejält flatteryck och Lakrits var så söt när hon lixom bara stod och kikade på dom.Det var sedan riktigt gott och komma in i värmen och inta en god fika.

Efter fikan ville Marie pyssla lite, dvs göra tassavljutningar, kul pyssel där lite tålamod krävdes... och tålamod har Marie  om någon :-)


Inte helt lätt att få upp sandlimsburken!

Men till slut så!
Sedan gjorde jag en bra deal (allt för att undvika gå ut i mörkret & kylan), Marie tog ut dogsen och jag började förbereda moset till korvgrillnngen. På vägen hade de stött på mamma grävling med liten bebis, Beck fick syn på dem men han kom snällt tillbaka till Marie när hon kallade. Skönt att lydigheten funkar med andra oxå, duktig grabb!

Söndagens träning snöade inne så det blev en så skön slappedag istället, dock med ett litet inomhusträningspass.

I tisdags var det dags för mig att besöka farbror doktorn igen, ny cortisonspruta och tid inbokad till sjukgymnast. Hoppas hoppas detta ska hjälpa nu... känns ännu hoppfullt i alla fall!

I torsdagskväll skulle vi ha träffat Jenny & Frozty i Malmö... men pga busvädret så bestämde vi att ställa in och hoppas att snart kunna ses igen.

Igår kväll träffade jag finaste vännen Jeanette. Vi började med att äta gott på Jensens och sedan avslutade vi kvällen med Tomas Ledin Show. WOW säger jag bara! Att få lyssna på "En del av mitt hjärtat" i ny tappning gav mig gåshud.
Vi hade en toppen kväll, tack för att du ville hänga med Jeanette, tack mannen min för biljetterna!


Nu väntar ett reklamationsbesök på XXXLutz, min arbetsstol beter sig inte som den borde. Hoppas att jag slipper att bli "arg bara!

5 kommentarer:

 1. Hej! Tack själv för en jättemysig lördag. Det blev ju nästan heldag! Kul att några bilder blev fina! Tassavtrycken är helt stelnade och ska monteras ner i tittskåpen när jag har målat dem. Det kan jag passa på att göra idag för jag har fått maginfluensa. Vände ut och in på mig igår kväll x flera och nu är jag mest mör. Portad från sjukhus 48 h efter sista symtomen. Man kan ju passa på att få lite gjort hemma mellan soffvilningarna. Inget ont som inte för något gott med sig. Lakrits är nöjd att ha mig hemma i busvädret. Det blåser så huset skallrar. Skönt att slippa E65:an i kommande snöstormen. Tasselikram!

  SvaraRadera
 2. Åhh va spännande med fotografbesök - riktigt avis! De bilderna hoppas vi på att få se! Tomas Ledin behöver jag inte vara avis på för vi var med jaktgruppen (firade Eva Thoren 60 år) i Gävle för ett par helger sen och såg honom ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej! Fin-fina bilder på fina voffs och även på tvåbeningarna :) Det ska bli spännande att se "proffsbilderna" sen!
  Idag skiner i alla fall solen, men för min del hade det gärna fått vara en 10-15 grader varmare!
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 4. TACK snälla du för att jag fick följa med! Fin kväll att lägga i minnesbanken. Nu har ytterligare en vecka sprungit iväg och det vankas helg igen. Ses säkert på söndag:)

  SvaraRadera
 5. Hurra för Walle och Beck som nu har fyllt år och tack för en mysig kväll i fredags! Tass o kram från Solgläntan

  SvaraRadera