måndag 4 mars 2013

Känner mig så...

... gnällig men det är ta mig f-n inget kul längre att inte kunna röra mig som jag vill. Läkaren sa att jag skulle avvakta 2 veckor och fortsätta äta mina tabletter och höra av mig om det inte kändes bättre. Intressant för när man då inte är bättre och ringer för att få en tid så får man en tid först en månad senare... ja ja nu har jag gnällt färdigt. Nu blickar jag framåt, kan bara bli bättre.

Vad har hänt sedan sist då, jo...
Jag har varit på en ny fotokurs - men jag måste säga att jag inte direkt gör mig varken framför eller bakom kameran, det lär nog köras hårt på Auto-läget även fortsättningsvis. Men jag kan alltid leka lite då tid finns till att hålla på med en massa inställningar.

En bra eftermiddagsträning med Lena & Margareta har vi genomfört och Walle var med och han såg ut till att ha väldigt roligt. Var inte helt lätt att hålla koll på yrvädret samtidigt men de skötte sig bra båda två. Men att skicka ut dem båda i söket gick inte, då trodde framförallt Beck att det var palytime. Lite intressant eftersom att Beck kan jobba med andra ute, kanske bara en vanesak helt enkelt.

Vi har oxå träffat Jeanette & med unga söta Bouvier Ella. Jag gjorde mitt bästa och hjälpte till med några spår. Därefter fick jag & Beck hjälp på lydnadsplanen.

Jeanette & Ella

Nej nej, jag tänker inte ens tanken på att kasta apporten på fotografen!
Den 24:e hade vi en heldagsträff med Team Nos. Kenneth & Björn delade på dagens upplägg, vilket blev mycket bra! Även denna gång så blev det på tjockt vitt underlag. Men det gick bra ändå. Jag tror minsann aldrig att Beck varit så fokuserad på mig en hel träning, hoppas hoppas verkligen att det ska fortsätta hålla i sig. Förmiddagen bestod av gruppmomenten med lite nya roligheter. Eftermiddagen bestod av att börja forma ett frittfölj baklänges, lättare sagt än gjort!!!! samt olika apporteringsövningar.
Här kommer lite bilder:

Sitt i grupp
Ligg i grupp
Stå i grupp
Inför sitt-kommenderingen från fel position
Bakdelskontroll i baklängesgåendet!

Vi fick ett fint pris med oss hem från Hörby, på årsmötet hade Barometerpriserna delats ut och överraskande så kom vi på delad 1:a plats.


Var förra måndagen på en föreläsning med Charlie Söderberg "Ett rikare liv". Det var ett par trevliga timmar att få spendera så där en helt vanlig måndagskväll.

En korvarunda med Marie & Lakkan har så klart hunnits med. Vi fick trevligt sällskap av Frida på turen oxå. Walle slukade sin korv på ett nafs eftersom att Frida lät honom äta i stort sett helt själv. När Marie åt sin korv kunde hon dock inte motstå Walles bedjande ögon, så sistan bjöds han på och andra höjdpunkten på våra turer är när han får bära Maries PepsiMax tomburk. Att han bara orkar, tycker det är roligt att bära runt på den.

Helgen som gått har jag tillbringat hos Sara & Pelle i Göteborg... så mysigt att ibland få rå om dotera alldeles alena. Så klart blev det lite shopping, bla ett par svarta Rizzo-boots till mig till fyndpris, 495:- (sista paret, 1695:- ordinarie pris). Nu ska jag bara gå in dem lite först annars lär nya compeedplåster behövas inhandlas.

Denna vecka händer det en hel del kul. Imorgon kväll ska min mamma & sambo hämtas upp på Sturup efter 2 veckor i Egypten (får smörja in mig i brun skokräm för att matcha dom lite). Sedan vill jag få in 2 träningspass har jag tänkt mig. På fredag blir det mat & filmtajm med Jeanette & Magnus. På lördag hundfotograferingsdax tillsammans med Marie & Lakrits och sedan vidare färd mot Lakritsskogen. På söndag utomhusträning för att hjälpa Björn med lite förberedelser inför lydnadstävlingarna i Lkl I-III på Malmö Int.
Så som sagt en bra & rolig vecka till mötes :-)

3 kommentarer:

 1. Här har det hänt en hel del som vanligt. GRATTIS till barometern - jätteroligt!
  Så tröttsamt att kroppen inte vill samarbeta. Håller tummarna att det snart hittas en lösning.
  Tack för igår! Jättetrevligt och O M G vilken god mat!

  SvaraRadera
 2. Vad ni är flitiga, roliga träningar. Tråkigt med ditt knä hoppas det blir bättre snart.

  Vi tränar på här hemma. Provade lite dirigeringar idag för första gången på mycket mycket länge. Det sitter kvar lite kunskaper i alla fall, och farten var mycket bättre än början av förra året.

  Jag hoppas kunna anmäla till lk1 och WT om inte allt för länge. Kram

  SvaraRadera