måndag 6 maj 2013

"KOTTEN"

Maj månad, nu måtte väl värmen & solen komma för att stanna ett längre tag.

I onsdags åkte vi till Marie & Lakrits och denna gång tog vi vägen om Ekholmssjön och grabbarna fick sitt premiärdopp. Walle var så lycklig att han nästintill glömde bort att leta extra "föda" på hela rundan.
Innan vi åkte hem så fikade vi och njöt i solen på Solgläntan (mycket passande namn denna årstid!).

Ro hit pinnen nångång då!


I torsdagskväll drog jag och grabbarna till Jyckebo för den månatliga träningstävlingen. Björn & Clara kom som hejarklack/stödjare/filmare - TUSEN TACK!
Britt-Inger & Maya kom oxå och testade av var de står - nöjda åkte de hemåt!

Hur gick det för oss då?
Jo, bästaste känslan på länge i alla moment utom ett, RUTAN.
Beck sprang ut 5 m sög upp en kotte, jag bad honom spotta ut den och skickade honom vidare, 10 m sprang han och sög upp en ny kotte. Utspott igen och på nästa kommando tog han sig in i rutan. Vid kommenderingen slöt han upp så fint så fint vid min sida... men den lille fulingen hade tjuvat på TLs kommando :-(
Nu blir det till att träna stadga, stadga och ytterligare lite stadga till i detta moment men oxå få honom att återigen springa in i rutan med fart & glädje. Expertisen är inblandad och vi hoppas på snar upplösning.

Mycket nyttigt att sitta och titta på filmen så här i efterhand, såg en del som måste förbättras ännu mera. Men man måste ju ha saker att jobba med, visst?

I lördags åkte jag, Frida & grabbarna iväg till Malmö BK och påbörja stadgeträningen i rutan och jag måste säga att Beck fungerar ungefär som blinkersarna i Norge "Fungerer, fungerer ikke"!
Men vi avslutade i alla fall med 3 lyckade försök.
Vädret var jättefint och vi kunde avsluta med att sitta i gräset och titta på när Jenny & Frozty kursade, kul att se så fint de utvecklats tillsammans.

Igår var en härlig vilodag och en kort arbetsvecka har inletts, bara 3 arbetsdagar och sedan 4 lediga dagar... sådana här veckor gillar i alla fall jag och händer det en massa kuligheter dessutom så blir dom ännu bättre!!!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar