lördag 18 maj 2013

Privatlektion...

... med mycket störning.

I onsdagskväll var det så dags för oss att träffa Anders K igen.

Vi fick först visa upp att vi gjort vår "läxa".
Var inte helt lätt då det var mycket störning bredvid i form av bollkastning, pipbelöning etc etc... men Beck gjorde verkligen så gott han kunde och det blev bättre och bättre ju längre tiden gick.

Vi fick bra feedback, dvs att vi verkligen är på rätt väg och det känns ju bra.

Vi fick massor av bra tips med oss hem, så nu skall apportbockar & apportpinnar bli "tråkigare" och betydligt mycket mer värdefullt att komma in till mig med dom med fart.

Vi ska oxå börja störningsträna för att få Beck till att inte bry sig så mycket om alla störningar runtomkring... om det så bara blir en lite förbättring så kommer jag att bli så glad så glad.

I torsdagskväll tog jag & grabbarna med oss Frida (bästa filmaren) till SFBK för att kolla banbygge och få oss en liten testkörning.

Resultatet blev 70/30... inte helt önskvärt resultat men nu vet jag var krutet måste sättas in efter lite överläggning med Björn & sedan genom att kolla filmsnuttarna/moment.

Att låta Beck ligga och ladda utanför planen medan jag först hjälpte Björn & Anita lite med Elitrutan och sedan en uppvärmning av en alldeles för taggad grabb ska jag ALDRIG göra om... men man lär så länge man lever.

Imorgon ska vi återigen åka & titta på tävlingar och suga i oss bra tävlingsnyttigheter, denna gång i Lund. Kanske tar vi oss ett litet träningspass där efteråt.

Fortsatt trevlig Pingst på er alla!


1 kommentar:

  1. Inte precis vad man vill ha när man har privatlektion och verkligen vill ha fokus och så mycket utdelning som möjligt. Verkligen osis! Skönt att du ändå kände att det gick bra och att ni fick den positiva feedback ni med all säkerhet var värda!

    SvaraRadera