torsdag 30 januari 2014

Mest ligger vi i vinteride...

... men lite kuligheter hittar vi på inom emellan vilandet.

Vi har tränat lite lydnad med Jessica & Kajsa på Malmö BK. Det blir inte mycket rätt med grabben men jag kan inte annat än skratta åt Wallanders tokigheter. Att det är roligt är det viktigaste :-)

Vi har jakttränat på Järavallen på lite snötäckta marker. Kallt var det så jag hade fixat kaffe & varm choklad och varsin hemmagjord semla, mycket uppskattat att inta i pausen.


Vi behövde inte vara oroliga för att någon skulle stjäla "fikakorgen"... Walle hade stenkoll!


Men dessa fick absolut hänga där de hängde!


Jag har varit hos sjukgymnasten och fått klartecken för att få lov att lägga lite mer träning på mitt knä. Mendet är banne mig inte lätt att få tummarna loss och gå till gymmet. Jag var på väg en dag men då hittade jag inte mitt hänglås, så då fick jag stanna hemma. I tisdags köpte jag ett nytt fint rosa lås och tanken var att jag skulle ge mig iväg igår men då slog mr förkylning till. Men när jag är pigg & kry igen så har jag inget mer att skylla på.

I helgen som gick hade vi Göteborgsbesök, så kul när Sara, Pelle & Alfons kommer ner. Jag hade gjort mig till och beställt en smörgåstårta "Caesar" - lät så god, såg så god ut ovanpå... med kyckling, bacon, krutonger & caesardressing. Men vilken besvikelse, jag gillade inte den alls... var inget gott emellan lagren. Som tur var tyckte dom andra att den var ok. På lördagen så åt vi lasagne i stora lass och det blev så mumsigt gott!

I lördags åkte vi till leksaksmuseet i Eslöv, vilket paradis för Anders & Alfons... så många stora Märklin tågbanor och andra nostalgileksaker. När vi kom hem så gick jag & Alfons ut i förrådet och letade upp Frida Duplotågbana och den dög också bra - roade Alfons hela kvällen och söndagsförmiddagen. Sveriges största modelljärnväg håller på att byggas i Hässleholm & ska stå färdig någongång i augusti i år... lär säkert bli ett besök där också så småningom.

Marie & Lakkan har varit och besökt oss vilket innebar korvarunda och Sverigegrillens korvagubbe börjar snart lära sig hundarnas namn :-)

Sedan i måndags har vi Grappa på besök på Walles B & B medan hennes matte & husse njuter av sol & värme i Thailand. Avundsjuk, nej absolut inte! Grappa är allt en kul liten tjej... skrattar & pratar mycket, lurar ur Walle ur hans dagbädd och tar sedan hans plats. Gör sitt bästa för att få komma upp till mig & Anders i sofforna på kvällarna men där är det stop. Ligger i Walles bia med fårskinn på natten och har inte ens försökt att komma upp i våra sängar.
Hon är så taggad på fåglarna i parkerna, är en jäkel på att spela fotboll i rastgården, ja hon är verkligen en lättpassad liten go flat!

Imorgon är det fredag igen och årets första månad är förbi - attans vad fort en månad går!
På lördag hoppas vi komma iväg på jaktträning till Blentarp & på söndag blir det brunch & boule på Malmö boulebar!

Trevlig helg vänner!

1 kommentar:

  1. Vakta fikan måste vara viktigaste uppgiften:)
    Mysigt med familjehelg! Så roligt för A med en liten likasinnad.

    SvaraRadera