måndag 13 januari 2014

TJUGOHUNDRAFJORTON


Som sagt, vi drog iväg över nyåret till "in the middle of nowhere" för att slippa ifrån allt jäkla ofog med raketsmällandet. Visst hördes det lite från grannstäderna men det var bara lite vid 20-snåret och sedan en halvtimme runt 12-slaget. Detta var det bästa vi gjort!

Att åka iväg med goda vänner, shoppa lite lite, träna hund (mer om detta senare), spela spel och äta mycket gott men för ofta och för mycket.

På sen eftermiddagarna/kvällarna blev det allt lite mörkt i mitt tycke... men som tur var så hade min pappa skickat med pannlampor - utan dem hade vi fått hålla oss helt inomhus för man såg inte ett dyft. 

På nyårsaftonseftermiddagen så gick vi ut i skogen. Jag gick ut ett spår till Wilma och sedan gick vi vidare och körde lite sök. Walle & jag prövade oxå och vad kul vi tyckte det var. Så fascinerande att se hur fort det gick att få Walle att fatta vad han skulle göra. Detta var så kul att vi nu har bestämt oss för att testa på SÖK - så i början på mars ska vi gå på nybörjarkurs på Hundinsikt i Skåne. Det ska även Jeanette & Ella göra - ska bli himlans kul att göra det tillsammans. Vi har fått lånat "all" utrustning av Marie & Lakrits så snällt av dem att bespara oss lite utgifter så här i början.

Här går jag ut ett litet spår till Wilma

Undrar vad Anders har fått syn på?

Walle redo!

Jeanette & Ella i s(p)öktagen!

Wilma vid spårslutet!
Allt ljus på Magnus

Men det gjorde man inte alltid... men goa skratt fick vi!

Tandpetare är bra till mycket!

Magnus hjälper till med nyårsdukningen

Förrätten serverad på ett fint dukat bord!
Tusen tack Jeanette & Magnus för mycket trevliga dagar tillsammans :-)


1 kommentar:

  1. Superduper mycket tack för en härlig nyårshelg! Kvalar absolut in på topplistan över bästa firandet! Det gör vi gärna om:)

    SvaraRadera