onsdag 21 maj 2014

Den som söker han finner!

Ännu två sökgånger har vi hunnit med och minsann så har det blivit riktigt bra fart på grabben både på vägen ut & in och ännu bättre fart på påviset :-)
I söndags valde han dessutom att inte att leta upp en lättsprungen väg hem utan han plöjde igenom det höga gräset som dessutom var sjöblött av allt regn som föll under hela kurstillfället.
Normalt sätt så brukar vi även ta en promenad tillsammans med Jeanette & Ella innan vi åker hem så att de 4-benta får springa av sig & leka lite, men så blev det inte i söndags, Jeanette & jag var helt överens om att vi bara ville hem & få av oss alla blöta kläder och få upp värmen lite igen.
På söndag är sista gången, då hoppas vi allt på lite bättre väder.

I onsdagskväll var vi och träningstävlade i Trelleborg för att få ett litet kvitto på var vi står inför stundande tävlingsperiod. Vi fick poäng på allt... och vann klassen på 246,5 poäng! Men har vi en bra dag & Walle lite fart under trampdynorna så kan det bli en trevlig tävling på lördag!

I fredags hade vi sötaste Voffsan här på besök - mysigt med en kompis här för Wallander. Tog en bild på dem när de sov tillsammans i stora bädden men tyvärr blev bilden helgas av någon anledning.

I lördags var vi hos Lisa och jobbade på med bl a Walles ingångar och så skulle vi försöka få fram beteendet med rutan då det är på "riktigt" - men så klart sprang han långt in i rutan!

Sedan åkte vi till Lomma för att träffa Kerstin & Tyra. Det var så kul att träffa dem och se vilka framsteg de gjort tillsammans. Ska bli så roligt att följa dem framöver.

I måndagskväll åkte vi ner till F-bo och hjälpte Björn spåna på lite banbygge. Walle satt under tiden kvar i bilen och attans vad laddad han var - har aldrig på 8 år sett honom så laddad!!! Hoppas att laddningen sitter i lite fram till lunch på lördag.

1 kommentar:

  1. Så roligt att se Walle på kursen! Även om han sedan gång ett kunnat vad han ska göra så har farten och motivationen verkligen stegrats!
    Nu ska jag ju inte avslöja hur det gick igår innan du själv skrivit här;) men kan väl skriva som så att laddningen var kvar!!!!

    SvaraRadera