lördag 10 maj 2014

Dagarna bara far förbi...

... men lite (mycket) kul hittar jag & Walle på så klart!

- Den 15/4 var vi hos Lisa och fick lite mera bra tips & råd med oss hem att träna på!

- Det blir mest lydnadsträning just nu, men på Långfredagen var vi och tränade med Lotta & Pärla och Lena, Grappa & Archie. De behövde ett positivitetsträningspass inför deras påsktävlande och det fick de!

- På Annandag Påsk firade vi finaste Marie på Solgläntan en dag förtidigt (tror inte Marie blev så ledsen för det)!

- Den 25/4 åkte vi till Sydöstra tillsammans med Björn & Clara och kollade in tävlingarna - många kända ekipage och så roligt att se många duktiga ekipage :-)

- Den 26-27:e var vi på helgkurs med Lillemor Edström och införskaffade en massa bra tips inför framtiden. Med var även Lillemors mycket trevliga man Kjell som gav många  bra inputs vid "ringside". Vi träffade också nya trevliga kursare från Rogers Hundskola.

- Den 1/5 testade vi att träningstävla lite på riktigt och ja vad kan jag säga - en gammal man gör så gott han kan. Har vi en riktigt bra dag tillsammans så kan det sluta riktigt bra :-)

- På kvällen den 2/5 friskvårdssimmade vi tillsammans med Marie & Lakrits. Djursjukhuset bjuder under hela maj på gratis kontroll av de 4-bentas gaddar så vi passade så klart på och Wallander gick igenom besiktningen... det tackade vi för!

- Den 3/5 hade vi en mycket bra Team Nos dag. Började med träningstävling och avslutade med torrgående i grupp.

- Den 4/5 var ordningen återställd igen - då drog vi iväg på sökkurs med Jeanette & Ella. På två skick så valde Walle att käka lite vad terrängen bjöd på & tänkte bada i bäcken, men se där fick jag honom på andra tankar och han fann glatt Jeanette istället.

- Igår kom Marie & Lakkan på besök och det blev en korvarunda i lite regn & rusk och sedan käkade vi god mat när vi kom hem. Vi fick också rycka in som lite IT-tekniker och hjälpa den förtvivlade korvagubben. Hoppas jag räddade hans internetuppkoppling genom att han fick komma hit och hämta ett nytt modem som ändå bara stod här hemma och dammade.

- Idag har vi träffat Petra & hennes tjejer i Lomma och jag fick några bra kvitto, fjärren börjar verkligen ta sig finfint... friaföljet har vi fortfarande en hel del att jobba med.

Mellan allt vi hittar på så promenerar vi och myser mycket, väldigt mycket - Wallander är en riktig mysgubbe!

Lite bilder kommer allt här också:Engagerad Kjell!

Busa är skitkul (roligare än lydnadslydnad om Walle själv får tycka!)
Full koll på att Lakkan hämtar det hon ska!

Finaste badtjejen Lakrits!

Ibland undrar jag om...

... Wallander är en hund eller katt?
En kass Paparazzi-filmare :-(
Jämna steg, men spacet mellan oss *ogillas*
Bra sättande!

Godkänt ställande!
Herrejisses vad håller våra mattar på med egentligen?
Snyggt tryck va?

2 kommentarer:

  1. Ja det händer mer än mab tror när man sätter sig och tittar tillbaka. Den där riktiga tävlingen kommer ni att fixa när det är dags!

    SvaraRadera
  2. Marie o Lakrits16 maj 2014 09:40

    Hej! Kul att simma med er och korvarundorna är mysiga som alltid. Ni hinner med mycket annat också. Flitiga är ni! Tass o kram från mig och Lakkan

    SvaraRadera