onsdag 10 september 2014

Jakt- & Fiskemässan

Ännu ett år så ställde jag upp och representerade vår rasklubb på Bosjökloster.

Detta år fick GW följa med, tänkte att det kunde vara bra träning för honom.
Att vara i buren tyckte han inte var någon riktig höjdare, men viktigt att träna även på detta så lite missnöje fick han visa och sedan "stängdes han ute från världen"  en stund och då somnade han.

Desto gladare var han då han fick vara knähund.

Här med Paulina

Dubbellycka!

Paulina passade så klart att träna lite uppställning... inte helt lätt, fiffigt av henne att ta stolen till hjälp.Då vi inte hade någon annan flatte att visa upp i rasparaden så fick GW ställa upp vilket han gärna gjorde och han skötte sig bättre än jag trott.

"I väntans tider"

Fint vi i paraden går!

Mången år har vi varit på mässan nu och varje år har jag varit inne och tittat på de exklusiva hundpuffarna i jaktmotiv som skulle bli så fin på golvet i vårt vardagsrum istället för en biabädd och tänk i år slog jag så äntligen till när jag fick ett oemotståndligt mässpris :-)
Dock vågar jag ännu inte ha den framme för tänk om lillgrabben skulle få för sig att ta sig en munsbit (även om han inte varit på något annat ännu). Så här ser den ut.

Hoppas den blir en favvis för GW och/eller Wallander


Fina (dyra) jaktstövlar från Dubarry har också stått högt upp på önskelistan och yes, jag slog även till på ett par sådana :-)

Snygga va????

Undrar vad jag nu ska sätta upp på önskelistan?????

1 kommentar:

  1. Härligt med nya efterlängtade inköp! Att hitta nytt att sätta på listan är nog minsta problemet:)

    SvaraRadera