söndag 21 september 2014

LITE OM DITT & DATT!

Måndagskvällarna viks nu åt lite intensivträning med Wallander för att försöka få honom att bli "kompis" med elitmomenten. Tyvärr har han ha det lite jobbigt med det långa friaföljet samt att ta sig vidare från dirigeringskonen (fryser liksom fast där).
Igår (lördag) träffade vi Petra och hennes tjejer, men då tyckte Walle att vi gott kan lägga ner projektet.
Nu är det ingen större "katastrof" om vi inte får till vår start för Wallander är ändå min bästaste lärokille, men vi ska kämpa på till deadlinen infinner sig och då får vi se var vi står.

På tisdagskvällarna kursar jag & GW vidare och lär oss mycket nytt men framförallt har vi väldigt roligt tillsammans.

Vi har träffat Margareta & hennes grabbar två lördagar i rad, alla 4 fungerar så bra ihop och smågrabbarna leker/busar oavbrutet och ser överlyckliga ut när de far runt.

Walle har varit rejält "ovårdad" ett längre tag och äntligen fick han friseringstid hos Margareta och blev så fin så fin.Förra söndagen firade vi Allan som fyllde 80 år. Vi "barn" och "barnbarn" bjöd ut dem till Kajutan på Limhamn. Åt god mat & bjöds på en mycket god chokladefterrätt av restaurangägarna :-)
80-åringen var mätt & belåten med dagen då vi åter skjutsade hem dem till hemmets lugna vrå.


Idag (söndag) åkte vi iväg till Lakritsskogen i ösregn. Snälla Marie hade förpreparerat ett litet GW spår på ca 160m. Detta var 3:e gången och idag var GW så söt och visade att polletten har trillat ner lite och han spårade med lite låg kropp och svansföring. Svansen viftade först då skatten var funnen och den fick bäras tillbaka. Tyvärr inga bilder från spåret idag... var ju som sagt lite blött.

Vi tog sedan även en härlig liten runda i skogen tillsammans med Lakrits & Wallander och hade turen att det blev uppehåll ett bra tag så vi kunde t o m sitta ute och fika.
Vi hade grisöron med oss och det var premiär för GW, det tog allt en liten stund innan han kom på tekniken hur man skulle äta det lättast.


Lakrits övervakar det hela lite!

Walle & Lakrits diskuterar vilken tid den lille oerfarne tar på sig!

Lakrits tog sig sedan en tur in under enen och kom ut rejält grusig och den grusen ville Marie absolut inte ha i sängen så det blev lite "pjattatvätt".Grabbarna har sedan varit rejält trötta och även deras hostiga MOR så vi intog ett par timmars ryggläge i sängen tillsammans alla 3!

Ny vecka nya utmaningar står för dörren... så även verkar hösten göra många grader "kallare" ska det bli nu. Men jag hoppas så klart att jag slipper ta på strumporna ännu ett tag.

1 kommentar:

  1. Wallander har ju överraskat förr! O oavsett om ni kommer till start eller inte är ni så duktiga som tagit er dit ni är!
    Kul att spårpoletten börjar ramla ner för GW!

    SvaraRadera