söndag 23 juni 2013

Trevlighetsvecka

I onsdags stack jag & Jeanette till Jakt- & Friluftsgården.
Jag skulle bara vara sällskap när Jeanette ev skulle shoppa byxor.
Men jag tror aldrig jag förr och inte denna gång heller att jag lyckats lämna en så trevlig affär tomhänt.När jag var där med Anders för ett par veckor sedan så hade dom en jättesnygg Barbour väst på rea... men då var det byxor jag skulle köpa. Nu hängde västen kvar vilket var lika med att jag skulle ha den, visst? Tänkte först att den nog inte skulle passa mig men se det gjorde den, den passade som "handen i handsken".


Jeanette köpte byxor & mössa och jag slog till med en beställning av ett par svarta byxor i samma modell som dom jag fick av A, jag trivs ju så förskräckligt bra i dom.
Jeanette hittade ytterligare ett par mycket snygga byxor, som bara lär bli snyggare med tiden... det skulle förvåna mig om vi inte åker tillbaka dit och har var sin påse med hem igen.

Vi åkte vidare till Nova för att käka lite kvällsmat och prata vidare om ditten & datten. Jag är så glad för att jag träffat Jeanette som jag kan dela så mycket roligt med :-)

En födelsedagspresentpåse med roligt innehåll fick jag oxå med mig hem, vi fyller år dagarna efter varann i början på juni men har inte setts sedan dess... men det är roligt att firandet drar ut lite på tiden ibland.I fredags (midsommarafton) så åkte jag & grabbarna iväg till Lomma för att träffa Margareta och hennes grabbar för att gå en rastningsrunda tillsammans, det var jättelängsedan vi sågs.

Innan vi lämnade Lomma så tog jag ett kort träningspass i värmen med Beck och goa svar tog vi med oss hem i dramatenvagnen.

Resten av dagen/kvällen gick i lugnhetenstecken. Vädret blev bra mycket bättre än vad som utlovats så vi satt länge & väl på balkongen & mös och några låg och mös.

MYS-WALLE
Idag har vi varit med hela familjen Fröberg på utflykt i Fulltofta - vädret var inte lika fint som igår men det kom bara några droppar regn.

Lilla tösen Ella började löpa igår - men det bekom inte grabbarna ett dugg - så skönt. Tänker tillbaka på förr då Walle blev helt tosig om det så t o m var dagarna före någons löp.

Vi blev lite beskvikna på fiket, fanns inte mycket att fika på... men en glass kunde med glädje slinka ner.


Vi skildes åt och vi bestämde oss plötsligt för att köra hållet om Höör hem och våldgästa Lena & Torbjörn och titta på deras nya boende. Sagt & gjort.
Alltså, hur fint kan man bo... så sugen jag blir på att flytta till hus när Anders vunnit de där miljonerna.
Grabbarna hade stormtrivts att få ha tillgång till trädgård.
Beck blev överlycklig att få träffa framförallt lille underbart söte Gibson, så fint de lekte ihop.
Walle började med att springa in i huset och kolla var käket fanns och kunde sedan inte helt släppa det när han sedan sprang på upptäcktsfärd i trädgården. Mestadels stod han på trappan och blev överlycklig när T kom och släppte in honom igen.


Lillkillen däckade snabbt när vi kom inomhus.


Innan vi åkte hem så bestämde vi att snart ses igen och det blir redan nästa helg då jag och grabbarna kommer att tillbringa lördags eftermiddagen/kvällen och söndagen där tillsammans med Lena, Grappa & Gibson. Ska bli så jättetrevligt.

Imorgon blir det träning vilket vi oxå ser framemot - dagarna springer ju iväg och snart är det tävlingsdax igen.


2 kommentarer:

 1. Jätteroligt att ni tittade förbi och välkomna tillbaka till helgen!
  Ha en bra vecka!
  Lena, T och G&G

  SvaraRadera
 2. Ja västen var ett riktigt fint fynd! Kändes som det var meningen att du skulle ha den:) Visst är det härligt när man kan fira födelsedag länge! Tack för de snälla orden! Glädjen är ömsesidig!
  Kul att ha en trevlig helg att se fram emot!

  SvaraRadera