söndag 16 februari 2014

Friskvårdseftermiddag m.m

I fredagseftermiddags så tog jag mitt lilla svarta hjärtegryn och åkte till Djursjukhuset för en timmes friskvård.

Först blev det simning och sedan stretching och därefter lite massage.
Det tog en liten stund innan Walle uppskattade både det ena & det andra... men verkade väldigt nöjd efteråt så vi kommer definitivt att fortsätta besöka stället :-)

På kvällen hade vi besök av Marie & Lakrits. Först käkade vi 2-beningar, sedan gick vi på korvarunda och avslutade hemma igen med smarrig glasstårta och bengnag. Tack Marie & Lakrits för en mysig Alla hjärtans dag-kväll!

Ro hit dem då!
MUMSIGA VÄRRE!
I lördags var vi hos Eva och apporteringstränade. Det var längesedan jag sett Walle arbeta med sådan lust & fart och han löste uppgifterna finfint.

På kvällen var vi bjudna till Jeanette & Magnus, vi hade en mycket trevlig kväll med massor av god mat och spelspelande. Tack igen kära ni!

Idag söndag har vi tränat lite lydnad bakom Stadsteatern och minsann så verkar det ta sig lite från gång till gång. Absolut roligast är att det verkar som att Walle nog allt ska kunna fixa den där vittringen som verkat helt omöjlig att få till men idag snusade han på ex antal pinnar innan han tog rätt pinne. Löjligt glad blev jag :-)

Nu känns inte allt så nattsvart längre, hoppet har tänts på nytt!

1 kommentar:

  1. Så härligt med lite friskvård! O ännu roligare att träningen går framåt! Duktiga ni!O snart är det vår! Livet är bra gott ändå!

    SvaraRadera