onsdag 6 maj 2015

8,5 års vänskap...

... tillsammans med finaste Lakrits/Lakkan hann vi uppleva innan den jäkla cancern tog hennes liv ifrån oss alla alldeles för tidigt :-(

Till minne av finaste tjejen - Wallanders käraste

Lakkan & Marie kom in i vår liv sensommaren 2006 och sedan dess har vi gjort så mycket roligt ihop genom åren som gått.

Walle fattade på direkten tycke för Lakrits och hon föll för hans uppvaktning. De båda tu var alltid goda vänner aldrig något endaste lite bråk dem emellan... bara kärlek.

Vi har gått på kurser ihop i lydnad, viltspår & apportering. Vi har tränat ihop, vi har gått många mil tillsammans där det har badats mycket (både tillåtet & otillåtet). I stan har det blivit många korvar med bröd och sist men inte minst så har vi gjort vår årliga Bastudden tur.

Det är så ledsamt och vi saknar henne så men vi vet att hon nu har det bra och slipper lida längre.

Vi har gjort vårt bästa och tagit hand om Marie så gott vi har kunnat, men stackaren har verkligen genomlidit en tuff tid. De första gångerna vi träffade Marie ensam så snusades det enormt på Marie
och vid bilen letades. Ja mycket konstigt för oss alla.

Men förhoppningsvis så flyttar det in en liten fyrbent kamrat på Solgläntan om några månader. Det ser vi alla fram emot :-)

Här kommer lite bilder att minnas genomåren:































Lakrits kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. Vila i frid finaste!

3 kommentarer:

  1. Så sorgligt när våra fyrbenta vänner lämnar oss! Men minnena har vi kvar för alltid!

    PS: Kul att du är tillbaka på bloggen

    SvaraRadera
  2. Så fint skrivet om två goda vänner.

    SvaraRadera
  3. Har aldrig sett detta tidigare, men det var fyllt av känslor och kärlek men framför allt en stor och gedigen vänskap...både hos 2 beningarna och 4 beningarna. Ni har nog betytt mycket för varandra alla tillsammans och minnenas vrår förblir alltid kvar. Snart så kommer det en ny liten varelse in i era liv igen och "Lyser" upp tillvaron och det är något vi ser fram emot för Maries skull. Kanske även för er så klart! Snart är det som vanligt igen på Solgläntan om än i en annan skepnad.
    Vänner som du och Ann är viktiga! Kram Renée

    SvaraRadera