tisdag 3 maj 2016

Lugna veckodagar....

... men desto aktivare helgdagar.

I lördags morse åkte vi till Marie & Luna. Marie hade varit snäll och lagt ett viltspår till GW. Det gick ju inte helt på räls, kändes väldigt ofokuserad och splittrad... men det var ju ett bra tag sedan sist så får väl skylla på att han var lite ringrostig.

På hemvägen körde vi till Elgiganten på Svågertorp som hade rea & erbjudande på Webertillbehör, så några tillbehör fick allt följa med hem. Dock passade inte skyddet till grillen så det måste bytas.

På kvällen åkte vi iväg och firade svägerska Eva som fyllde 60 år.

Söndag morgon, drog jag & GW som vanligt till Lv4-träningen. Det känns så skönt att GW nu inte verkar att bry sig så mycket om mängden hundar som skäller, piper & springer lösa och lediga. Den här träningen är verkligen bra störningsträning.

Hem och bytte om för att sedan cykla till ett kort men mysigt & gott 5-årskalas :-)

Hem igen och byta om på nytt och styra kosan mot kursgång nr 2. Det gick så bra, hade GW lös i stort sett på båda passen. Det känns verkligen som om saker och ting börjar falla på plats. Ja ingen blir gladare än jag om det är så!

Denna vecka blir en kort arbetsvecka, är ledig även på fredag! Ska bli så skönt och vi ska hitta på många kuligheter alla dagarna :-) Hoppas så klart även på att få se solen så att jag kan inviga solstolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar