söndag 1 januari 2012

NYTT ÅR...

... NYA UTMANINGAR!

Jag kommer inte skriva någon resumé i år... den skulle bli alldeles för kort och ointressant.

Vi hoppas istället att kunna sitta här om ett år och ha desto mera roligt att blicka tillbaka över.

Kvällen har avlöpt relativt bra, Wallander har inte varit helt lycklig över allt j---a smällande. Beck har varit helt oberörd, sovit, stått och titta i fönstren... vi har t o m kört lite "hakan i backen" med full koncentration :-).

Igår kväll var Marie & Lakrits på besök. Först var vi ute på korvarunda sedan följde dom med hem och vi åt lite gott, spelade spel och hade som vanligt trevligt tillsammans. Mysigt värre så där på årets nästsista dag!

3 kommentarer:

  1. Visst hade du haft en hel del bra och roligt att skriva om! Så duktig Beck är med hakan i backen! Stackars Wallander men nu är det väl bara lite eftersläntare kvar sen är det slut på det j-a smällandet. Bådar gott för mig att läsa att den yngsta inte tvunget tar över beteendet från den äldsta. Gott nytt 2012 - ett härligt och framgångsrikt år!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År på er och tack för en mysig kväll tillsammans. Det gick ju bra med korvarunda också bortsett från granatexplotionen när ni just hade kommit utanför porten. Men det glömdes bort av korven sedan tror jag.
    Vi hörs o ses!
    Tass o kram

    SvaraRadera
  3. Gott nytt år! Tror säkert att ni hunnit med mer än du tror. Vad jag har läst så har ni hunnit med en massa en massa skoj under året. Du orkar bara inte skriva om allt, erkänn! ;)

    Här var det också slaget vid Lützern på nyårsafton (och en vecka innan, och i går kväll :( Förbjud allmänn användning tycker jag. Ett stort organiserat från 24.00-00.30 räcker. Bättre för allas plånbok, bättre för miljön och framför allt bättre för alla rädda.

    Hoppas vi stöter ihop vid något tillfälle under 2012!

    Kram

    SvaraRadera