söndag 26 februari 2012

Det är kul...


... att träna för att snart förhoppningsvis kunna tävla :-)

I måndags kväll var vi hos Lisa och ALL snö från hennes appellplan var borta. 
Vi började med några kontaktövningar och sedan testade vi av att köra igenom oss i alla II:ans moment. Beck blir helt klart "störd" av att jag blir annorlunda och att situationen blir annorlunda... så helt klart är att vi framöver skall träna mer tävlingsmässigt. 

Idag har vi varit och tränat med Team Nos i ett mycket bra ridhus i Sjöbo. Vi körde alla samma 3 moment. sändande till rutan, inkallning samt Zätat. Givetvis på den nivå som man befinner sig på. Sedan avslutade vi med gruppmomenten.

Beck skötte sig jättefint idag, var lugnare än vanligt trots att jag valde att ha honom kvar i bilen då de andra kördes igenom. Rutan sprang han in i, blev dock inte kvar ända tills jag kom ända fram... men ett fall framåt :-). Inkallningen blev bra förutom avslutet då han i full kareta hoppade in i mitt ben då han vände upp. Zätat har vi aldrig gjort förut så vi körde det på vårt eget lilla vis. Blev lite snus efter fårspill (en BC hade precis innan vi kom vallat får där inne och allt spill hade inte matten lyckats att plocka upp) men då gick jag tillbaka och började om bara och sedan gick det bra.

Gruppmomenten gick oxå bra... önskar verkligen att grabben snart anammar denna stil oavsett underlag:

Walle fick oxå komma in en stund i ridhuset och han bara tramsade sig av ren lycka att få vara med ... men det gjorde inget för det vara så kul att se honom så glad :-).

Efter träningen så åkte jag och grabbarna vidare till familjen Johnsson i Blentarp. Jag bjöds på god lunch och sedan gick vi alla ut på en härligt LÅÅÅÅNG runda i vårvädret.
Fyra fina killar: Quick, Kid, Beck & Walle
HÄRLIGT VÅREN VERKAR VERKLIGEN HA KOMMIT FÖR ATT STANNA I SKÅNE NU!

Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar... trevlig vecka på er alla :-)

2 kommentarer:

  1. Roligt att ni hade det bra med team nos! Ja det är verkligen mycket att tänka på och träna i alla möjliga och omöjliga situationer. Du skulle nog inte skrivit det där om våren:) Men vi hoppas att igår var ett undantag och att våren är tillbaka (för att stanna) idag. Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  2. Hej på er! KUL att det går bra med träningen! Synd att vi inte ses framöver hos Lisa men vi har kursdag på onsdagkväll. Vi får träffas ändå! Det våras i Lakritsskogen!!! Korvarunda nästa vecka hoppas vi på när vi har lite mer normala tider.
    Tass o kram

    SvaraRadera