lördag 17 mars 2012

Bra...

... & mindre bra!

Ja förra helgen som gick så var vi ju ett glatt gäng som samlats på Ängshög för att ha KICK OFF inför tränings- & tävlingsåret 2012. Birgitta Staflund-Wiberg var inbjuden som instruktör.

Jisses vilken kunskapsbank hon sitter inne med. Så många bra övningar vi fick med oss.

Dock blev inte helgen som jag hoppats på, det funkade inte att ha Beck sittande och ladda i bilen heller. Visst som vanligt blev han tyst när han väl fått börja jobba... men dessförinnan och där emellan så blir det alldeles för jobbigt för oss båda. Jag hoppas så klart fortfarande på att den tysta dagen skall komma... men det ser verkligen mörkt ut.
Mycket att fundera över


I tisdags började vi igen träna i grupp hos Lisas Hundskola. Gick väl skapligt tills en i gruppen belönade sin grabb gång på gång med en "plingelingeling"-leksak. Då blev det för tufft för Beck när han skulle följa mig i friaföljet. Jag undrar så hur jag skall göra för att få honom mer fokuserad på mig trots störningar... hur kan jag bli roligar än roligast?

I torsdags kom Marie & Lakrits och förgyllde vår kväll. Först blev det korvarunda där vi fick handla på krita en stund i Casinogrillen för att dom inte längre tog kort. Sedan gick vi hem och åt middag tillsmannans och det blev minsann en ganska sen kväll. Tack vänner för en trevliger kväll.

Idag har det stora inköpen gjorts till mitt blivande arbetsrum och snart är nog allt klart. Skall i veckan sy gardinerna, köpa växter & sedan behöver jag köpa ett golvskydd så att min arbetsstol rullar lättare. Bilder kommer så fort allt är klart.

Imorgon blir det en lång dag, kommer att ta tåget till Malmö Int redan 6.36... ca kl 07.00 startar lydnadstävlingarna. Skall bli kul att titta på Elit-lydnadsekipagen. Skall så klart oxå kolla in flattarna i utställnigsringen och shoppa måste man ju! Senare på eftermiddagen så skall jag hjälpa till att städa ut mässan.



3 kommentarer:

  1. Hoppas och tror att den tysta dagen kommer! Härligt att ni är igång hos Lisa igen. Så kul att få ett fint arbetsrum och extra kul när det innebär shopping. Oj så tidig avfärd. Hopp i säng snart då:) Hoppas vi ses i vimlet:)

    SvaraRadera
  2. Marie o Lakrits18 mars 2012 kl. 10:00

    Hej o tack för en mysig kväll. Tur dom var välvilliga på grillen så vi fick handla på krita :) Sedan god mat och trevligt sällskap, vad mer kan man begära? Ha det så gott och pussa på grabbarna så hörs o ses vi snart igen!

    SvaraRadera
  3. Tjena
    Plötsligt blir det tyst om herrn. Lätt för mig att säga.

    Går det att fixa en Team Nos korvarunda i Hörby?

    Tack för bilderna från lydnadstävlingen idag.

    Ha nu en bra vecka.

    SvaraRadera