måndag 7 maj 2012

FRKs minimässa...

... på otroligt fina Annelund i Helsingborg.

Nya styrelsens första arrangemang 2012 gick av stapeln igår mellan klockan 9 & 14. Allt gick jättebra och den lilla skara (drygt 20 pers) verkade nöjda & glada då de lämnade runt 14-tiden.

Vi hade olika stationer som kunde besökas.
- Viltspår/eftersök - Marie Strauss arrangerade detta så bra. Bilen körde hon in, satte på Viltolycksskyltar på bilen sida och varningslampa på taket. Ja t o m ett vildsvin hade hon med sig, i alla fall delar utav det. Jisses vad Beck var skum på detta läskiga:
- Vattenapportering tror jag mest det handlade om, hann tyvärr inte besöka denna station
- Sökuppvisning - Kul att se Nisse ta sökrullen när han hittat den gömda figgen och ur jädrans fort det gick på påviset. Quick kunden minsann hitta figgar han oxå:


- Rallylydnad - Walle fick testa på detta med Paulina och jisses vad kul han tyckte det var. Här är beviset:
- Trimning/utställning - Walle fick sig oxå en liten frisering... ett öra fixade Christina Drottsgård och ett fixade jag... blev dom lika tror ni? Beröm fick han av åskådarna för att han bara stod där så fint och bara njöt (ända Bodil dök upp med sin löptik, då blev det lite svårt att stå still). Nyfrissade killen:
- Lydnad - denna bit var det jag som höll i. Kan inte säga att intresset var så stort här men lite fick vi visa upp. Trots att Beck var jättestressad när han låg i buren så fixade han att både ha fin kontakt, fokusera på rutskicken samt plocka in rätt vittringspinnar. Jättebra träningsmiljö eftersom att vi delade plan med söket & rallylydnaden.

När arrangemanget var avslutat och allt ihopplockat så passade vi på att träna lite vatten. Galne Beck kastar sig hejdlöst ut, har ingen bra simteknik på vägen till dummien men tillbaka simmar han lugnt & fint. Avlämningarna satt fint i handen. När han skulle ta sig från en ö till en annan så sa "publiken" (Kent, Eva & Paulina) att han verkligen såg ut till att tro att han kunde hoppa över, tokstolle nr 1 är han!

Walle var i sitt ässe, bara så glad för att få vara med. När han inte tiggde godsaker eller blev road av andra så roade han sig själv genom att hämta apporter och bollar och komma till mig med dom och stolt visa hur duktig han var.

Jag tror inte jag behöver skriva om vad vi 3 som varit uppe sedan 05.45 gjorde när vi kom hem 16.00!

3 kommentarer:

  1. Pust. Nu kan man slappna av. Inga bilder på mig med långhår :-)

    Bea

    SvaraRadera
  2. Vilken trevlig aktivitet! Rally är kul!! Wilma och jag börjar snart ny kurs. Kanske du och Wallander ska hänga på?! Vilka fina och duktiga killar du har!!!

    SvaraRadera
  3. Marie o Lakrits12 maj 2012 kl. 14:56

    Det verkar ha varit en riktigt rolig dag. Synd vi missade den. Plikterna kallade...
    Denna veckan har varit rätt körig. Hur har ni det nästa torsdag. Det är en röd dag, vi skulle kunna komma in för korvarunda. I så fall kan vi komma lite tidigare än vi brukar för till och med jag är ledig!
    Tasselikram!

    SvaraRadera