lördag 19 maj 2012

ELITDEBUT

Ja nu handlade det inte om någon start utan att jag debuterade som protokollförare till Anna-Kerstin Svensson på Hörby BK's lydnadstävlingar i torsdags.
Björn var tävlingsansvarig & tävlingsledare för eliten, verkligt bra jobb utförde han och de tävlande var mycket nöjda med hans upplägg. Så klart utan oss andra funkisar så hade det inte blivit så lyckat :-)
Stort GRATTIS till Team Nosarna Anette & Godis som fixade sitt efterlängtade 1:a pris i Lkl I.
Igår var jag ledig och hade bestämt träff med Margareta & grabbsen i Lomma. Först rastade vi och sedan blev det lite dirigeringsövningar. Beck kom inte riktigt ihåg hur detta skulle till...  hm, är hundträning en färskvara, inte som att om man en gång lärt sig cykla så kan man, det trodde jag :-)

På hemvägen så blev det en tur inom Öresunds Hund & Katt för att visa upp vår skramlande MIM-bur som MIM nu lovat att åtgärda efter reklamation. Förmodligen har vi fått ett "måndagsexemplar".  Lite utbyten av sidor och gummiploppar så tror dom att problemet skall vara ur världen. Hoppas verkligen det för jag blir så jädrans irriterad när jag far runt på vägarna.

Resterande del av semesterdagen tillbringade jag på balkongen i solen och tittade VM-tävlingarna. En bra dag för svenskarna och på 3:e plats i lag så långt. Idag har Mona Kjernholm ännu så länge varit i farten och gjort en bra runda. Tyvärr fungerar inte sändningen därifrån idag. Spännande fortsättning följer!

Om en stund blir det en tur på stan med dotter Frida och ikväll blir det umgänge hemma hos Björn & Clara med goa hundvänner.


2 kommentarer:

  1. Tjena
    Tack för alla snälla kommentarer. Givetvis funkar inget om det inte fanns några andra funktionärer. Det är VI tillsammans som fixade det.
    Skall bli kul att se er ikväll. Välkomna.

    SvaraRadera
  2. Lyfter på hatten för alla frivilliga som gör så att alla roliga aktiviteter bli av!
    Visst hade det varit bra om allt de lärde sig satt kvar och bara kunde plockas fram utan ständigt underhåll. Fast vissa saker minns de utan problem....
    Låter som sköna dagar! Hoppas det fortsätter så idag! Kram

    SvaraRadera