lördag 12 maj 2012

Vilken konstig...

... skiftande väderleksvecka :-/
Sol & varmt, regn & varmt och idag halvstorm & kallt som attans.

Men imorse trotsade vi vädret och promenixade ner till fiskehoddorna och köpte lax som vi (Anders) panerade i blå vallmofrön som vi avnjöt innan vi gick på "FÖR KÄRLEKENS SKULL" en hyllningskonsert till Ted Gärdestad med Janne Schaffer, Johan Boding samt Marika Willstedt och en lokal gospelkör. Mycket mycket bra var det & kan ni tänka er... även Kenneth Gärdestad fanns överraskande på plats!

I tisdagskväll var vi hos Lisa & Bitte efter en veckas uppehåll. Beck var ovanligt lugn & sansad och vi kunde genomföra ett bra pass.

I onsdagskväll var det 2:a platsliggningstillfället. Regnet öste ner den första kvarten men sedan blev det uppehåll. Det blev ett kortare pass än tänkt med tanke på underlaget och att hundarna blev rejält blöta första kvarten. Det gick förhållandevis bra, var bara en gång jag behövde gå tillbaka för att tala om att snusa det gör man inte på detta moment. Det är bra att vi är många, det innebär att vi kan flytta om på varje omläggning. Vi fortsatte att titta på nedläggande & uppsittande samt hur vi gör när vi vänder upp mot hunden när vi lämnat den samt hur vi går in till hunden när vi kommer tillbaka. NYTTIGT! Att ligga plats mittemot halva gruppen vållade inga problem. Det finns en hund som har lite svårt för det här med att både uppföra sig bland andra samt att ligga kvar. En bra störning om man befinner sig på behörigt avstånd, jag kan säga att vi ser till att vara det!

Imorgon hoppas vi på lite bättre väder!

3 kommentarer:

  1. Vilken myslördag med god mat och underhållning!! Kul att ni fick en bra träning hos Lisa! Bra att ni har störning på kusen men trist att uppförandet är si så där... Håll er på avstånd:)
    Ha en bra vecka! Blir det långhelg?!

    SvaraRadera
  2. Åh, Ted Gärdestad min gamle favorit. Det måste ha varit en härlig kväll =) Kul att Kenneth fanns på plats dessutom.
    Japp, vädret är skumt, verkligen. Här är det storm emellanåt så parasoller viner runt i luften, eller ööööösregn men plötsligt kommer solen och då åker bikinin på, Puhh =))
    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  3. Va flitiga ni är och tränar på med både det ena och det andra! Ja vädret är ju ombytligt just bun men går hela tiden åt rätt håll iallafall ;-) Härligt att läsa om er roliga dag med olika stationer! Må så gott! Kram

    SvaraRadera