onsdag 12 november 2014

Attans vad kass jag är...

... på att uppdatera nuförtiden :-(

Måste allt skärpa till mig för detta är ju en sida även för mig själv att ha för att kunna blicka tillbaka.

Andra helgen i oktober var jag & GW på resande fot.

På fredagen efter jobbet så styrde vi kosan mot Onsala efter att vi plockat upp Margareta & brorsan Tor på vägen där vi skulle bo över hos Gunilla med flock.

Vi blev mottagna med öppna armar och smågrabbarna hade bara ögon för varann från början, de märkte knappt att Bessy & Flow existerade.

På lördagsmorgonen styrde vi kosan mot Björsjödal för en heldagsträning med Camilla Jacobsen.

Fr v Gunilla & Flow, Margareta & Tor och så vi

Förmiddagen ägnades åt kontakt & fotgående... tyvärr låg kameran i bilen då.

Efter lunch så fick vi använda oss av förmiddagens lärande och pröva på närsök samt linjetag. GW skötte sig mycket bra.

Fokuserad GW!

UT!
FUNNEN "SKATT" 
OCH HEM TILL MOR!

Vi avslutade sedan dagen inomhus med att fika och gå igenom dagen och vi fick ställa ytterligare.

Vi var alla ganska trötta när vi kom hem. Ronnie hade varit snäll förberett det mesta av kvällens mat. Kokt hummern & grillat viltfärsbiffarna... mums vad gott både och var.

Jag fick dock ha lite eller mycket hjälp med hur man skulle ta sig an denna!
Margareta ser allt också mycket nöjd ut!
Tor fick vila sitt ben lite och blev förvisad "bakom galler", GW fick vila sig på vårt rum så lugnet la sig ganska snabbt.

Tor käkar lite pinne
Vi sov gott och efter frukosten på söndagen så begav vi oss ut på en liten träningsrunda tillsammans med korna & koskitarna i hagen. Det blev en utmaning som hette duga.

Här sitter alla fint & stilla!
Innan vi styrde kosan mot Skåne igen fick GW hälsa på denna läskiga "typ" och tillslut så fattade han mod och blev riktigt närgången:

GW & jag har börjat & nu hunnit avsluta ytterligare en 5 gångers kurs hos Lisas Hundskola. Så trist att behöva vänta till v. 9 2015 innan Lisa startar upp kursverksamheten igen. Får se vad vi kan hitta på  tills dess.

Vi har spårat lite och GW tar sig lite från gång till gång!


Vi har så klart samtidigt promenixat i skogen efteråt och Walle lär GW allt som man kan göra på dessa rundor, äta det som skogen bjuder på, bada i rent & skitäckligt vatten och GW verkar inte sen att hänga på.

Walle har friskvårdssimmat igen tillsammans med Lakrits & Clara. Han är busigare än busigast när vi är där, springer upp för rampen när han tycker att det är hans tur trots att Lakkan är i bassängen :-( Men tack & lov så hoppar han inte i. Men att springa upp för rampen bekommer honom inte ett dugg och han går lugnt upp för rampen och i bassängen och bara väntar på att jag ska kasta leksak åt honom när det är hans tur. Med lite draghjälp har vi nu börjat få honom att simma runt inte bara fram och tillbaka till rampen. Tror att det ger mer om han ligger kvar och simmar en stund. Ska bli kul att se om han kommer på detta själv framöver.


Roligt fångat ögonblick på Clara

Finaste badgänget, fr v Lakrits, Clara & Walle
Förra veckan var det dags för korvarunda för Walle & Lakrits, men det strulade till sig lite hemma så GW fick följa med på sin första lilla korvarunda. Han skötte sig finfint dit & hem men tyckte väntan på korven var nästintill outhärdlig. Han fick dock inte en egen korv (till korvsgubbens besvikelse) men dock smakbitar av Walles & Lakrits. Tyvärr glömde jag föreviga detta :-(

Jag & fina vännen Jeanette har varit och sett Dr Zjivago på Malmö Opera (min födelsedagspresent), den var mycket bra men lite sorglig också. En trevlig kväll hade vi tillsammans, tack igen!

1 kommentar:

  1. Mycket roligt händer det! O vilken duktig liten kull du formar GW till!
    Tack själv det var en trevlig kväll i höst rusket.

    SvaraRadera