onsdag 12 november 2014

Vänstervarvsdebut

I helgen som gick så gjorde GW vänstervarvsdebut tillsammans med 3 av sina syskon, Wille, Axa & Gwyneth.

Vi mötte upp bästa handlern Paulina på Lommas pendlarparkering och så styrde vi kosan till SSRKs utställning i Åstorps Ridhus som var varmare än vad jag upplevt tidigare men det berodde kanske på att temperaturen utomhus också var högre än tidigare besök.

Det blev ingen toppenkritik precis, inte mycket som domaren från DK gillade på GW denna dag före 6 månadersdagen. Bl a var han en livlig valp som rörde sig lite valpigt (hoppade lite i springandet, men stod uppställt väldigt fint). Men han placerades som 3:a av fyra killar. Brorsan Wille knep 2:a platsen.

Syrran Axa blev 2:a placerad & Gwyneth 3:e placerad.

Bra debut för syskonskaran får man tycka och en mycket trevlig dag hade vi!

I söndags var det Malmö Valp som gällde och då var det bara GW som var anmäld av syskonen. En ny klass 6-9 månader fick det bli.

Det var nära att jag fattade mod att visa GW själv. Paulina sa att det såg bra ut när vi sprang men ännu kan jag inte stå framför honom och få honom att stå snyggt (kan bara från sidan) så det avgjorde att Paulina fick ta honom även denna gång och vilken tur för annars hade det nog inte stått välvisad på kritiklappen.

Kritiken blev helt annorlunda, bara under natten hade både förbröst/bröstkorg växt fram. Domaren tyckte GW var en mycket fin & lovande hane och delade dessutom ut ett HP och det blev en 3:e placering i bästa hane.
Ja ja, jag säger väl det... som det kan bli från en dag till en annan pga domarens tycke och smak.

1 kommentar:

  1. Tyckte fina GW gjorde debut med den äran! Jätte duktig var han! Väl tränat! Grattis! O kul att ses:)

    SvaraRadera