lördag 15 september 2012

Det var inte...

... fredagen den 13:e igår men ändå min oturs fredag :-(

Vid 18.30 så begav jag & Walle oss iväg för att möta Marie & Lakkan som fått byta p-plats för någon fräck Evita premiärbesökare "stulit" deras vanliga plats.

Precis när Marie tagit ut Lakkan så ville Walle hälsa lite väl högt på Marie så jag parerade med kopplet och lyckades uppenbarligen med att trampa snett och sedan stöp jag i backen. Det gjorde så satans (ursäkta ordvalet) ont att jag var övertygad om att foten var bruten. Men läkaren som var på plats kunde snabbt konstatera att så ej var fallet :-) Det kom 4 pers som undrade hur allt gått och som erbjöd sig att hjälpa till med att hämta bandage och hålla hundar... länge leve medmänskligheten! När jag väl var uppe på ett ben så var det bara att hoppa in i Maries bil och pusta ut lite, försöka vicka lite på foten och sedan pröva att belasta den och därefter linkade vi iväg i sakta mak. Kunde ju inte göra Walle & Lakkan så besvikna att de inte skulle bli någon korv.

Men trots högläge när vi kom hem så var den rejält svullen och idag lite färgnyanser här och var.

Men då det var bestämt och jag sett fram emot besöket hos Mia & Daniel så bar det ändå av. Margareta behövde ta båda sina grabbar med så då blev det att åka Merca istället för att alla 3 grabbarna skulle få plats. Jag var rätt glad för att jag slapp och köra så långt just idag.

Efter en liten omväg så var vi framme och Mia stod och höll utkik efter oss :-)

Dagens träningspass blev inte riktigt som jag önskat att det skulle bli... men Beck gav mig ett klart besked om hur han uppenbarligen vill att det skall bli framöver :-(
Innan vi lämnade så bjöds vi på en underbart god lunchbuffé. Tack Mia & Daniel för gästvänligheten!

Imorgon skulle jag begett mig iväg och fotat när FRK Skåne/Blekinges ELITEKIPAGE träna för Karin Thunander... men eftersom att jag ingen kamera fått tillbaka ännu så blev det inställt. Alternativ 2 var att vi skulle träffa Eva & grabbarna för lite träning men det ställde jag in efter dagens resultat. Alternativ 3 blir förhoppningsvis av om inte foten strejkar mera och då blir det ett lydnadspass med Björn & Clara sen eftermiddag.

Nu kallar allt John Blund!

2 kommentarer:

  1. Attans otur med foten:( O trist med träningspasset:( Men härligt med trevligt sällskap och god lunch:

    SvaraRadera
  2. Hej! Du hade allt en himla otur när du trillade :( Hoppas foten har läkt för imorgon kommer vi igen :) Tasselikram Marie o Lakkan

    SvaraRadera