söndag 30 september 2012

Motigt...

... är vad det är just nu på de flesta områden :-(

Men jag har tagit mig uppför många gånger och lär väl göra detsamma denna omgång.

Beck och jag kämpar på på appellplanen. Tycker dock att vi tyvärr tagit några steg bakåt. Men två steg fram och ett bak brukar man ju säga... så det är väl som det ska vara eller?

Vi har gjort några pass hos Lisas Hundskola som jag tycker har gått så där bara av någon anledning.

En kväll var vi på Malmö BK och tränade med Björn o Clara samt Britt-Inger & Maya.
Björn agerade tävlingsledare för oss med de två svarta:

Beck & Maya


Det blev jädrans mörkt fort men passade ändå på att göra en vittringsapportering och då den blev klockren så visade vi båda vad vi tyckte om det!

Förra helgen fick vi möjligheten att vara med på 2 dagars träning med Anders Kjernholm. Vilken kille till att vara bra på att lära ut saker & ting!
Redan på fredagskvällen åkte vi upp för några timmars teoripass.
Jag & Beck fick sedan följa med hem till Kerstin & Fabbe och slagga där. Regnet öste ner så det blev bara lite spring i trädgården för grabbarna.
Det var jätte längesedan Beck kommit i närheten av en kisekatt... men dom fattade verkligen tycke för varann direkt. Beck pussade Frasse och Frasse spann som ja just det, en katt :-)
Jag fick vara kattvakt och skulle se till att släppa in honom på morgonkvisten. Jag tror nog att han fick jama ett par gånger innan jag förstod att det var han som ville in och jag skulle upp och öppna. Han bara rusade in och upp i min säng, jag var livrädd att han släppt en mus där för att visa hur duktig han varit... men som tur var hade han inte det!

När vi vaknade på lördagsmorgonen så regnade det lika mycket och det förblev en mycket regnig & dag. Men med mycket bra hjälp & övningar i trevligt sällskap så märkte man det knappt mer än att man fick ha rejält med kläder på sig.

På kvällen mös vi med varm choklad & goda mackor och sedan flyttade vi in och mös framför brasan och hjälptes åt att skriva ner "dagen". Jättebra att göra det tillsammans med någon för vi fick med allt!

Vaknade till rejält regnande även på söndagen, men lagom till att vi svängde upp mot klubben så blev det uppehåll och under dagen blev det bara skurar.

Även dag 2 blev mycket bra. Beck och jag fick flera gånger vara "visningsobjekt" och det tackade vi för det blev en extra bra och nyttig träning.

Idag har vi varit i Lomma och tränat med Kerstin & Fabbe och vi hade 2 lite väl taggade grabbar med oss. Men vi behöll lugnet och gjorde om det lättare för att avsluta med ett lyckande.

Anders, Frida & Walle var oxå med och de gick i skogen medan vi tränade lydnad.
Frida ville sedan absolut ha en bild på mig, Anders (i sina nya skogsbyxor) & grabbarna:


Idag måste jag avsluta detta inlägg med en så rolig sak som hänt och det är att Lena & Grappa vann Ökl med hela 91 p på Golden WT:et i Ystad! Stort GRATTIS på er... ni är BÄST!!!!!

Imorgon är det redan den 1 oktober... kan knappt fatta det!

4 kommentarer:

 1. När jag läser tidigare inlägg så tycker jag att det låter som om ni är på väääldigt god väg med treans moment! Kul med bra träning hos bra och duktig instruktör.....när inte ens regnet märks då är det bra. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Ibland går det bara inte alls som man vill. Men visst, det kommer sig ju alltid så småningom men man vill ju inte vänta på det.

  Tack för inbjudan! Får jag fundera lite. Jag ska jobba på natten nämligen och är oftast inte jättesugen på att härja runt innan. Beror lite på hur sliten jag känner mig när helgen närmar sig.

  Kramelikram

  SvaraRadera
 3. Säker på att motvinden vänder snart! Tänk på så mycket bra ni presterat i år!
  Kul med kurs och med ny bekanstskap som gav mycket!!
  Härligt att byxorna nu är invigda:)

  SvaraRadera
 4. Heja heja, snart släpper det!!! KRAM

  SvaraRadera