tisdag 30 oktober 2012

Den mörker tid...

... nu kommer med regn & rusk och lite annat!

Ja ja, det blir inte bättre än vad man gör det till så det gäller att tänka positivt, efter jul vänder det igen :-)

Vi har hittat på lite av varje sedan sist.

I fredags träffade vi Lena & Grappa i Lomma för att träna lydnad. Vi började med en lite rastningsrunda i furet och sedan avslutade vi på appellplanen. Det blev tyvärr inte så länge för att det gick inte att tända ljuset. Kanske inte fungerar på fredagskvällarna för att hålla "busarna" borta.

I lördags var jag & Frida på Ilse Jacobsens superutförsäljning. Det blev både gummistövlar & regnjacka för oss båda. Men ack som det såg ut där, folk slet & drog i allt... ja dom var som galna. Köerna var milslånga men som tur var hade jag tagit ut kontanter så vi kunde bara susa förbi ALLA och betala för oss på direkten.

På kvällskanten blev jag & Frida sugna på att kolla in Emporia och Anders hängde på till vår stora förvåning. Vi tog tåget, så smidigt för oss som bor så nära Triangelnstationen. Anders shoppade som jag aldrig sett honom göra, Frida klippte sig & shoppade lite hon med... allt till mycket bra rabbaterat pris. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av detta shoppingparadis... blir helt klart fler besök dig framöver.

I söndags åkte jag & grabbarna till Malmö BK för att titta på lydnadstävlingarna. Så nyttigt det oxå. Vi höll tummarna för Jessica & Kajsa som gjorde debut i Lkl I... men tyvärr så räckte det inte ända fram till ett 1:a pris... men nästa gång gör det säkerligen det!

Ikväll har vi varit hos Lisa & Bitte och kört lite kedjor i bitande kyla. Frosten på marken verkade tagga de flesta lite extra. För vår del blev det några ljuspunkter i mörkret.

Imorgon kväll har jag beställt tid hos frissan till grabbarna... de ser ut som två hippisar just nu!

3 kommentarer:

 1. Lena och Grappa31 oktober 2012 09:54

  FINA HIPPISAR!

  SvaraRadera
 2. Marie o Lakrits31 oktober 2012 11:25

  Haha, här har vi en till hippi och det är inte jag... Lakkan ser ut som en new foundland nästan. Jag försöker ta lite varje eller varannan kväll, orkar inte med allt på en gång, då får man ju ryggskott!

  Återkommer om fredag, är bjuden på middag hos föräldrarna men det vore nog trevligare att komma en sväng till stan om jag kan skjuta på middagen till lördag. Sen drar vi till Sthm ett par dagar men hemma onsdag kväll igen, ska på kurs som jag kom med på sista sekunden.

  Vi var nog hemma, eller typ ute och gick beroende på vilken tid du ringde, jag var sen hem från jobb...

  Hörs ikväll eller imorgon!
  Kramelikram

  SvaraRadera
 3. Ja det har varit några riktiga ruskväder dagar men som tur är några soliga också.
  Kul att fynda men visst är det märkligt hur vissa beter sig. Håller med om att Emporia är fin fint!
  Nu är det snart helg igen. Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera