tisdag 23 april 2013

En gammal man...

... gör så gott han kan!

Walle & jag drog iväg på FRK/LRK's jaktinternat på Backagården i Höör över helgen. Vädret var alldeles lagom med sol & värme. Vi hade toppenbra stugkamrater, så kul att träffa Eva & Berit igen.

Lars Mjellby var den danska instruktören som tog hand om oss 9 ekipage i Ökl.En mycket mycket bra helg har vi haft, mycket matnyttigt fick följa med hem i bagaget.

Ska testa en del på Beck och se hur han svarar på ett sådant här uppbyggnadsupplägg.

Walle var inte riktigt med på notorna, blev för jobbigt för honom med mycket oordning i ledet på stadgeövningarna och inom emellan på de olika övningarna.

Walle har bara ögon för sin MOR, hjärtat mitt!
Sedan triggar ju inte riktigt en massa dirigeringsövningar honom precis.
Jag & Lars var helt överens om en sak och det var att det inte fanns någon större risk att Walle skulle knalla.
Men han piggnade till en aning på söndagseftermiddagen då vi fick gå på Walk up och det kastades en massa tennisbollar hit och dit som skulle hämtas in.
När de andra skickades på låååånga linjetag så var Lars snäll mot Walle och lät honom gå mest på bollarna som han markerade riktigt bra de flesta gångerna.

Men när de andra hundarna jobbade så gjorde Walle för det mesta så här:

Totalt avkopplad grabb!
Tack ALLA för en trevlig helg mycket bra arrangerat av Ingela & Kent.

Jag har lovat Walle att han ska slippa åka på fler saker med "krav" inblandat ... han trivs allra bäst tror jag att få sitta där "under sin korkek & lukta på blommorna". 

Älskade finaste Wallander!

Ikväll har vi varit ute och promenixat i nästan 2 timmar i ett vårlikt Malmö tillsammans med Marie & Lakkan. Så klart blev korv - men Walle hade lite jobbigt att acceptera att Marie "tjuvade" av korven som Lakkan & han skulle dela på.

Här försöker Marie allt dölja att hon har tagit en tugga!
Rundan avslutades med ett besök inom kyrkogården för att visa så vackert där är just nu och ännu vackrare blev det:


Imorgon blir det lydnadsträning med Beck... han har saknat det viskade han i mitt öra ikväll och vi har en del att fila på tills Team Nos ska träffas på lördag!

1 kommentar:

  1. Vad mer kan man begära? Finns så mycket kul ni kan ha ändå utan att blanda in en massa krav. Bara njuta är inte dumt:)

    SvaraRadera