söndag 14 april 2013

Planering...

... är verkligen A & O.

Känner att vi så smått nog håller på att jobba oss tillbaka till att kanske kunna göra ett nytt startförsök i Lkl III i slutet av maj... hoppas att det kan bli så, men inget förhastat så att vi misslyckas på nytt.

Jag har de senaste 3 träningspassen verkligen planerat träningarna in i minsta detalj och sedan utvärderat dem då jag kommit hem för att kunna planera vidare till kommande träning.

I onsdags var vi på Malmö BK, tillsammans med Björn & Clara samt Jessica & Kajsa. Där var mycket störningar i gång i form av skotträning, kurser i alla dess grenar (har aldrig sett så full träningsplan och Malmös plan är stor!). Beck var oxå lite väl störig i sig själv, det var längesedan han senast sprungit efter Claras belöningsboll... men denna kväll blev det för svårt att stå emot detta och lite annat :-(

Igår var vi och besökte Hundägardagen på Bulltofta, ett mycket trevligt arrangemang med många många besökare. Vi träffade många bekanta 2- & 4-benta, jätteroligt. Tyvärr kom vi försent för att få se Jeanette & Ella kamma hem ett EXC med HP i utställningsringen men vi kom inte försent till att få smaka på den utsökta marmorerade kakan :-)

Vi shoppade oxå loss lite hos Vipdog och mötte upp Björn & Clara åkte och åkte vidare och tränade lydnad på Burlövs BK.

Vi gick igenom och tittade på var jag behöver lägga ett lite extra krut, mycket bra att få veta.

Clara var så pigg & glad att hon t o m tjuvade på inkallning med ställande & läggande, SÅ KUL ATT SE henne!

Idag har vi varit i Lakritsskogen, gått en lång runda som avslutades med att vi LINDEBLADARE gratulerade Marie lite i förskott då vi inte är hemma nästa helg.

I VÄNTAN PÅ FIKAT!
Imorgon ska Walle opereras (ta bort en förbaskad men ofarlig epulid/tandköttstumör), inte så kul förstås... men JAG kan inte undvika det längre nu och jag tror nog att Walle så småningom uppskattar att kunna gnaga ben igen utan problem. Håll tummarna för att allt går bra.3 kommentarer:

 1. Så glad att ni tittade förbi i lördags!
  Helt säker på att ni snart är startklara för IIIan igen!
  Walle kommer bli glad när knutan är borta bara jobbigt att inte kunna förklara för dem. Vi håller alla tummar och tassar att han snabbt piggar på sig.
  Vårkramar till er!

  SvaraRadera
 2. Marie o Lakrits17 april 2013 18:25

  Hej! Stort tack för uppvaktningen i söndags. Ugglan har redan blivit beundrad men inte ännu döpt. Jag klurar på ett värdigt namn, det handlar ju om en uggla som har hela Solgläntan som ansvarsområde så det får vara något fint! Brallorna ska invigas till helgen :) Så skönt att allt gått bra med Walles operation. Massor med nospussar till honom. Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Tjena
  Tack för kommenderingen i lördags. Claras härliga attityd finns fortfarande på näthinnan.

  Nu ska vi fixa till konstapel Beck så att ni snart är på starten i klass 3 igen.

  Ses i morrn.

  SvaraRadera