söndag 7 april 2013

Lämnade ett soligt Malmö

... för ett snöigt Sjöbo idag söndagen den 7 april :-(

Alltså 40 minuter från Malmö så fanns det massor av snö kvar och lite till föll precis vid middagstid.

Appellplanen på Sydöstra BK var dock plogad och i hyfsat skick, jämfört med parkeringen där det blev geggigare och geggigare när solen tittade fram resten av träningen.

Det blev bara jag & Jessica som hade möjligheten att träna av Team Nosarna. Först var vi ensamma sedan kom ett helt gäng med "högljudda" skyddsträningsekipage. Bra störning!

Jag & Beck har väl gjort bättre träningspass tillsammans om man säger så, men några saker gjorde han riktigt bra... man ska glädjas åt det lilla.

Jessica & Kajsa ror med all säkerhet snart iland både Lkl I & II... ser riktigt bra ut!

På hemvägen tänkte vi låta Walle, Beck & Kajsa springa av sig lite fritt. Körde inom mot Björka, trodde det var typ som Revinge men så var icke fallet... inte lika öppet. Så vi tog en runda genom Sjöbo GK på egen risk stod det.

Det blev lite äventyrligt, var tvungna att ta oss över 2 elstängselövergångar, en utan ström och en med. När vi lyckats med detta och kom ut i självaste skogen släpptes doggsen lösa. När vi hade kommit en bit in så fick vi syn på ett jäkla stort fd tillhåll för vildsvin, jag blev då lite nervös så vi vände tillbaka igen. Min största skräck är att hundarna & jag ska stöta på/upp en vilande flock, ryser av bara tanken!

Men vi kom hem välbehållna och hann vila oss lite innan FAR i huset kom hem ifrån Gbg... så nu är flocken Lindeblad samlad igen.

Alleredan v.15, hoppas den bjuder på mera vår & värme och några härliga positiva träningspass.

God vecka på er allesammans :-)
1 kommentar:

 1. Ja, vilken vinter vi kom till!
  Tack för en bra träning, somligt bra somligt måste tränas på...och Kajsa hittar alltid MITTEN av rutan själv! :)
  Ha en skön vecka själv!
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera