lördag 20 juni 2015

Midsommarhelg

Vi träffade Margareta & Tor igår för att genomföra ett gemensamt tränings- & rastningspass så att vi med gott samvete sedan skulle kunna fira midsommar.

Först tog vi ut GW och körde markeringar och övningen att bygga upp ett område och sedan att vi backade fungerade riktigt bra. Enkelmarkeringar som hamnar nära kastaren går också bra och dolda bakom buskar men att få kastat en enkelmarkering utåt fungerar inte (ännu). Så frågan är om det inte är så att GW helt enkelt inte koncentrerar sig helt på att se nedslagsplatsen och därför ej skaffar sig en en referenspunkt. Men han ligger i och letar och det är positivt. Men även här har vi en liten plan som ska testas på nästa pass.

Vi gjorde sedan samma övningar med Tor innan vi även hämtade och tog med oss våra äldre herrar, Wallander & Bell in i andra sidan skogen.

Det blev mycket fotgående och det känns som om vi fortfarande har mil att vandra. Jag förstår ärligt talat inte hur svårt detta kan vara att få till.
Ska verkligen FOTGÅENDET bli det som sätter käppar i hjulet för oss,
VAD GÖR JAG FÖR FEL som inte kan förmedla att FOT innebär att GW ska hålla sig i rätt position vid min vänstra sida?????

På en lång stig droppade vi därefter 8 dummiesar med jämna mellanrum. De gamle fick börja och de unga fick avsluta. GW fick ta den sista som låg långt ut, han stannade upp en gång på vägen men jag kunde då trycka ut honom med ett "UT"

Sedan fick alla 4 rasta av sig. Walle bara älskar att bli jagad av GW & Tor. Så jag tror inte jag behöver nämna att Walle sedan var en slagen lekfabror, såg honom knappt resten av dagen/kvällen.

Jag har tidigare kört fyrkanten och höger/vänster övningar först men nu ville jag se om det blev någon skillnad att köra honom efteråt istället. Det blev det, GW var mer fokuserad och sansad även om explosiviteten fanns kvar (och den vill jag ju att den ska vara!).

Vi åkte hem glada & nöjda.

Jag tog mig sedan en promenix t/r till Emporia (ca 2x50 min) och shoppade loss lite på rean.
Bra start på min idag påbörjade "resa" mot BEACH 2016.

Anders hade fixat midsommarmaten då jag kom hem och det satt gott. Sedan blev inte många fler knop gjorda.

Idag på förmiddagen åkte vi till Arrie och gick en lång härliga runda. Men attans vad vi hade fästingar med oss hem. Grabbarna kammades och förhoppningsvis har alla hittats. Jag tycker dock att det kryper över allt, gäller att kolla oss en extra gång till innan läggdags. Usch, fy, blä, örk för de jäklarna, hatar de små krypen!!!

2 kommentarer:

  1. Ni är så flitiga med tränandet. Längtar tills att vi åter kan vara med på sådana kuligheter.
    Bea och de tio korthåren

    SvaraRadera
  2. Toppen med en extra ledig dag för roligheter! Kul med REA fynd!

    SvaraRadera