söndag 30 augusti 2015

Bastudden 2015 - del 2

Lördag - ny dag nya äventyr :-)

Mysig morgontur.Marie kom på en bra lösning på hur hon skulle kunna få plats att få åka med oss hem. Gunilla hennes kompis skulle på en dagstur till Blidingsholm (ligger ganska nära Urshult) och hade plats till alla inköp. Så sagt och gjort vi packade in oss och körde dit.

Började med att låta hundarna bada. Hade tur även i år att inga badtokiga scouter var där just då.


Luna simmade så fint så fint!

Bra grepp!

Påhejad av glad matte!

Måste sedan så klart utforska stranden lite!


GWs dummy la Luna tassen på!

Sitter lugnt och fint och kollar in när grabbarna hämtar in dummies

Walle

GW - alltid med samma glädje & fart

Full koll på när GW jobbar i vassen!

Lek med liten pinne!

När bilen var tömd så fanns det plats till nya fynd, så en tur upp om Västerbotorp (första loppisstället vi besökte för några år sedan). De hade minsann utökat sortimentet (med mer skit) och satt upp ett tält. Men inget undgår Maries loppisögon... så nya fynd, några med en viss Luna-anknyning :-)


Vi besökte en liten gullig gårdsbutik - Malva Gård Gårdsbutik.

På kvällen tog vi en tur ner om Kärrasand, kasedansen hade inte börjat ännu så lugnt & stilla kunde vi äta den obligatoriska hundglassen.

Det blåste jättemycket så korvgrillningen utomhus blev vi blåsta på men det gick precis lika bra att grilla över elden i spisen.

Idag söndag var det hemfärd, dagarna går så fort. Efter frukost, så packade vi ihop oss, städade lite och sedan gick jag iväg med grabbarna på en rastningsrunda och när vi var tillbaka så satte jag dem i bilen så att vi i lugn & ro kunde städa av resten av utrymmena vi benyttjat.

Vädret har dessa dagar varierat lite, men vi har nästintill klarat oss från regn. Jag & killarna har gått några härliga långrundor när Luna behövde sin vila.

Det har också varit ett skådespel att se GW & Luna leka tillsammans, vilket tålamod grabben har och så snäll han varit. Det har fullständigt kvittat vad Luna gjort... bitit honom, klättrat på honom, stått på honom han har bara lekt vidare och varit så försiktig... goe hund!

Även när Luna råkade kolla in vad grabbarna åt för god mat så var det inga problem, GW bjöd gärna så klart på en smakbit. Walle kunde inte bjuda för hans var slut, men några slick i skålen fick hon.

Nu dröjer det länge tills nästa gång vi får nöjet att besöka Bastudden paradiset. TACK Marie & Luna för att vi fick följa med även denna gång :-)

Det dröjer också länge till nästa sommarsemester och snart är min slut för detta år (återstår bara en måndag).
Men som alla tidigare år - man överlever och är snart inne i de normala dagsrutinerna igen.

Det vi nu har att se fram emot är våran flytt till huset som vi ska hyra fr o m 1 december i Höllviken. Riktigt spännande med nytt boende, ja det blir t o m kommunbyte!

2 kommentarer:

  1. Härligt att vara iväg på lite semester! Semestern går fort och kommer för sällan så det gäller att fylla på med kuligheter däremellan också.
    Spännande och roligt med flytten! Och mycket bra val av kommun:)

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara och soliga semesterbilder på hundarna. Bra att ta fram i vinter så det regnar på tvären.
    Bea

    SvaraRadera