fredag 28 augusti 2015

Bastudden 2015 - del 1

Så är vi då på plats på Bastudden igen.

Dock är det lite annorlunda här mot tidigare år.. någon saknas :-( men en ny liten parvel har stormat in :-)

GW & Luna har så jätteroligt ihop, från morgon till kväll skulle de kunna hålla igång om vi inte styrt upp det hela lite.
GW är så tålmodig, vad än Luna gör så bara finner han sig i det... så klart att han har lika kul som henne.

Så här ser det mestadels ut!

Eller så här!

Det blir inte lika mycket bad så Walles svans verkar klara sig finfint.
Walle verkar också vara rätt tacksam över att GW är bästaste lekkamraten till Luna så att Walle slipper uppvaktas stup i kvarten. Men en puss tar han emot och ger tillbaka då och då. De letade också lite godis tillsammans i eftermiddags.

Lite avis men framför allt väldigt nosfikna blir grabbarna när Luna blir serverad sin mat, inte bara torrfoder som dom får serveras där inte.

Äta måste man för att bli en stor tjej!

Jag & grabbarna tar våra egna rundor så att lilla Luna får sin behövliga sovtid. Det har växt upp ganska ordentligt här runt omkring i skogen. Igår hittade vi en inhägnad som öppnats upp så att vi kunde checka av Åsnen även från en annan sida.

Idag har vi varit runt på lite obligatoriska loppisställen och jag undrar allt hur Marie ska få plats med alla inköp och allt som var med upp hit från början... kanske jag får sätta henne & Luna på tåget från Växjö???

Vi började att besöka Kvarnen i Knällsberg men vi var lite tidigare så vi körde vidare en bit och lät hundarna rasta av sig lite. En bit in i skogen så hittade grabbarna något väldigt intressant och jag fick skynda mig fram för att kolla vad det var eftersom att dom envisades med att inte komma då jag kallade på dom, grrr. Det så intressanta var att ett vildsvin tydligen slaktats där... klövar och skinn/päls låg kvar där, FY VAD ÄCKLIGT och GW rullade sig i det (rök).

När klockan började närma sig 11 så begav vi oss tillbaka till kvarnen.

I denna butik fanns det inte så mycket billiga loppisprylar, men då får man göra som Marie, dvs pruta!I väntan på shoppande matte!


Vid kvarnen satt det en lapp att det fanns en loppis på vägen mot Linneryd så då styrde jag AMY mot den. Där träffade vi först på denna trevliga herre med sällskap.


Tuppen i hönsgården!

Sedan träffade vi på loppisföreståndaren, en trevlig dam och här hittade Marie ytterligare ett par saker att pruta lite på och det gick vägen även denna gång.

Dock är jag lite orolig över hur vi ska få plats med allt, dvs även det andra som vi redan hade med oss upp när vi kom.


Ingenting är mitt vill jag tala om!

Sedan blev det lite diverse shopping i Tingsryd på hälsoapoteket, apoteket samt ICA.

På vägen "hemåt" besöktes ännu en loppis... men där blev det bara glassinköp till de 4-benta som verkligen uppskattade detta initiativ från Maries sida.


Mums sa Luna

Ännu mera mums!
Helt ok sa Walle som inte brukar vilja äta i bilen!

GW gillade också Sandwich!

2 kommentarer: