tisdag 17 juli 2012

Korvätning...

& hemmamys igår kväll!

Vi fick besök från Lakritsskogen och ett obligatoriskt stopp på vår runda vid Casinogrillen som slår alla andra korvkiosker med hästlängder. Sedan fortsatte vi rundan genom fina Kungsparken för att sedan göra ytterligare ett stopp vid kanalens Kebabhak så att även vi tvåbeningar kunde införskaffa lite i matväg. Vi tog maten med oss hem och hade sedan en mysig stund tillsammans innan det var dags för Marie & Lakkan och köra och hämta syster Ellinor som anlänt från stora landet USA efter att ha tagit storslam i tävlingen WCOPA 2012. Stort GRATTIS säger vi till henne!
Duktiga Ellinor Asp
Ikväll har vi varit och tränat på Malmö BK med Susanne & Klicka samt Anna & Zeke. Det var så roligt att träffa A & Z igen, var alldeles för länge sedan sist, men det skall vi ändra på fr  o m nu!

Det blev en riktigt bra träning. Känns som att vi gör små pytteframsteg hela tiden, hoppas att det fortsätter så för då kanske vi kan uppnå vårt andra större mål redan under 2012 (men jag skyndar långsamt).
I söndags tipsade jag Susanne om att pröva en annan sak i deras Elitapportering och tänk, det fungerade mycket bättre för dem - kul när oerfarna jag kan komma med tips som leder till en lyckad förändring :-)

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Härligt att höra att lydnadsträningen ger resultat! Känns alltid så skönt när framstegen kommer, även om de inte är stora. Å vad då oerfaren? Får man jobba och klura med två hundar som är så totalt olika som Beck och Wallander är, så kallar jag inte dig för oerfaren. Kram Bea

  SvaraRadera
 2. Marie o Lakrits18 juli 2012 17:53

  Hejsan på er och tack för en mysig kväll. Lakkan ber Walle om ursäkt att hon blev en smula trängd där i köket och skällde honom i örat. Hoppas han kan förlåta, i alla fall tills det är dags för Bastudden :) Imorgon drar vi till Sthm några dagar, hemma söndag kväll tror vi. Längre än så klarar vi inte utan att längta hem för mycket. Stor kram till er!

  SvaraRadera
 3. Oerfaren...nu vet jag inte vem du pratar om.....
  Du är ju superduktig!

  SvaraRadera
 4. Bra mix på aktiviteter - både nytta och nöje! Härligt att det går framåt och att allt slit lönar sig. Heja er!

  SvaraRadera