fredag 27 juli 2012

Fjärde gången...

... gillt!

För drygt 2 veckor sedan var jag i kontakt med en kanonveterinär (Heidi Nilsen) på Blåstjärnan i Göteborg. Vilken service av henne att ta sig tid att läsa Wallanders journal (som Djursjukhuset mailat över) och det sista hon gjorde innan hon gick på semester var att ta sig tid att ringa mig och prata i nästan 20 minuter!!! Hon berättade så mycket som jag inte visste om det här med aspergillos svampen och hur svårbehandlad den kan vara.

Utifrån vad Heide sa så beslöt vi oss för att inte göra ytterligare en CT utan köra på ännu en behandling.

De senaste 5 dagarna har Wallander blivit markant mycket bättre och det vore väl självaste f-n om inte denna fjärde behandling skall ta dö på svamphelvetet en gång för alla!

Han är så underbar denna grabb. Går glatt in genom dörrarna till Djursjukhuset, hälsar ännu gladare på tjejerna bakom diskarna. Följer självmant med bort till vågen och går på och sätter sig lugnt. Medans vi väntar på att vetrinären skall komma och hämta oss så sitter/ligger han lugnt mellan mina ben. Går med viftande svans in till undersökningsrummet och följer snällt med veterinären när vi skiljs åt och går på olika håll. Sedan har jag tyvärr inte mer än inside information att delge. Men det rapporteras att han är så lugn och fin i buren, charmar alla med sin tillgivenhet :-) När jag hämtar honom blir han "helt till sig i trasorna" men lixom i ultrarapid.

Han är en trött & slagen grabb ikväll... men av erfarenhet nu så vet vi att han redan imorgon är betydligt piggare igen!

Älskade WalleKalle



5 kommentarer:

  1. Fina, duktiga Walle! Nu hoppas vi det är borta och aldrig kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Tänk vad skönt ändå att han är en så behaglig och lätt hund. Synd om honom med denna svamp, antar att det är kliigt och jobbigt för honom. Hoppas kuren hjälper denna gång. Ska bli trevligt att ses i Yxnerum! Kram

    SvaraRadera
  3. Goa Walle <3
    Vi håller tummarna att den här behandlingen tog bort de äckliga svamparna och att de aldrig kommer tillbaks.
    Tass och Kram
    Helene

    SvaraRadera
  4. Finaste bästa Walle Kalle. Nu ska din nos bli frisk! Och nu är vi tillsammans på Bastudden och har det mysigt! Nospussar från Din Lakrits.

    SvaraRadera
  5. Nu håller vi alla tassar för att han ska bli bra rikitgt fort!!

    SvaraRadera