söndag 1 juli 2012

Sommarfint...

... & sommarfin!

I helgen har det varit finfint väder, så härligt med lite värme & sol igen!

Idag har jag & Beck träffat Margareta & grabbarna i Lomma.

Jag fick många bra träningstips idag... nu skall jag försöka bygga upp Becks kunnande på nytt både gällande dirigeringar & markeringar. Trots ringrostigheten så gick det ganska bra.
Han var nästintill tyst t  o m... men så var det inte så mycket som triggade igång honom, inga skyttar, inga skott, inget vatten (mer än det vi hade med oss i vattenflaskorna).

Vi avslutade träningspasset med markeringar som damp ner i det höga gräset... ja inte alla dock, jag lyckades kasta en dummie jädrans högt upp i ett träd, så där hänger nu en gul & blå och dinglar. Ni anar inte hur liten biten var som stack ut på grenen och den lyckades jag snurra dummiehandtaget om... OTROLIGT SKICKLIGT MÅ JAG SJÄLV PÅSTÅ!

Det lär nu dröja innan vi får träffa Margareta & grabbarna igen, så jag passade på att ta trimmarsaxen med mig så nu är Beck sommargrann. När jag kom hem så blev även tassarna snygga :-).

Walles ork tryter lite för tillfället, på fredag skall han in igen för behandling och sedan får vi verkligen hoppas att svampmöget är besegrat. Så det blev så att i fredagskväll så kom Marie & Lakrits och besökte oss. Vi gick en inte alldeles för lång runda, ett ärende till mig först upp till Caroli och sedan gick vi vägen genom folkvimlet på Lilla Torg bort till Casinogrillen. Det tar en jädrans tid innan korvarna blir klara... men Walle & Lakkan verkar inte tycka att de väntar förgäves.

Imorgon startar FM-träningen på allvar & Malmö har tänkt sig att spöa AIK... kan bli en riktigt bra måndagskväll!

2 kommentarer:

  1. Bra kastat Helene, eller inte:) Visst har det varit härligt att ha sommarvärmen på besök. Hoppas den stannar ett bra tag till. Stackars, stackars Walle:( Vi håller tummar och tassar att det blir fixat en gång för alla på fredag. Ha en härlig måndag och fortsatt härlig vecka. Kram

    SvaraRadera
  2. Gunilla och Bessy2 juli 2012 22:32

    HaHa.. inte visste jag att AIK skulle komma till FM (Flatmästerskapet) för det är väl det du tränar till Helene?

    SvaraRadera