onsdag 7 november 2012

Kursandet slut...

... för denna gång.

Igår var det 10:e gången hos Lisa & medhjälpare Bitte.

I regn & rusk fick vi en och en köra igenom vår klass (eller bara delar om så önskades) under ledning av annan kursare, nyttigt både och.

Vi körde igenom hela III:an och det kändes riktigt bra. Visst blev det några missar här och var. Men ff:et innehöll knappt ett blicksläpp fick vi höra efteråt. Stegförlyttningarna har en del mer att önska men vi är på rätt väg nu känns det lite som i alla fall.

Beck verkar nu fatta att han skall sätta sig under gång, dock måste nersitten bli mycket snabbare.

Han sprang som skjuten ur en kanon till rutan... jag hann nästan inte med att stoppa honom. Han hamnade precis utanför med baktassarna i bakre delen men när jag kommendera LIGG så rättade han själv till det hela och la sig innanför rutan. Sedan blev det lite snus och rätt var det var så bara for han upp och slog igen käftarna. Det måste ha varit något flygfän som störde honom. Jag gick bara lugnt och stilla och la tillbaka honom och sedan fixade vi resten av momentet finfint.

De jädrans apportupptagen lämnar jag utan kommentar :-(

Vittringsapporteringen, där tog han först rätt, blir osäker och släpper... kollar och går tillbaka till rätt. Ajabaja... så vill jag inte ha det. Får allt påminna honom ytterligare och få honom att bli säkerheten på nytt.

Fjärren blev hyfsat bra på fullt avstånd, lite teknikträning till så skall det väl snart vara helt på plats hoppas jag.

Jag lämnade en liten gåva till fröknarna för det blir nog inte att jag fortsätter i denna grupp till våren, hoppas istället på att det blir fler träningar med Team Nos gänget/vecka.
Idag fick jag följande mail från Lisa:
"Tack snälla Helene för den fina presenten. Jättefin och jag har den inte sedan tidigare........
Det har varit kul att följa Beck nu under hösten och igår se hans utveckling mot Lkl 3. Du tränar ju mkt och det ger ju resultat. Det kommer att bli riktigt bra i Lkl 3! Han är en häftig din hund med sin inställning om att inte spara på krutet. Var rädd om den egenskapen. Den är obetalbar, inte alltid = enkelt men det är ju det som är utmaningen eller hur)?"

Nu blickar vi fram emot nya roliga träningspass tillsammans!

Torsdag redan imorgon = att det snart är helg igen och det gillar vi!

1 kommentar:

  1. Vilket fint betyg till dig och Beck från fröken! Hoppas vi ses på söndag:) Kram

    SvaraRadera