fredag 30 november 2012

Nu är det snart jul...

... igen och hundarnas allra bästaste månad startar imorgon.

I tisdags kom Marie & Lakkan in på en korvarunda och med sig hade dom återigen var sin benkalender till Wallander & Beck. Wallander är så gullig, när man frågar honom "var är paketen" så springer han och ställer sig under dem och tittar upp. Vissa saker glömmer aldrig en hund!

Igår var jag & Anette i Veberöd och tränade, skönt att ha ett pass i ryggen på den plats man skall tävla på. Det kändes riktigt bra vilket jag hoppas att det gör på söndag efter ca 12 oxå.  Imorgon skall vi i alla fall bara gå ut på planen bakom stadsteatern och ha kul ihop.

Ikväll har årets första snö fallit (ogillar när den kommer redan i November).
Adventsljustakarna är på plats (gillar) och allt blev så plötsligt mycket ljusare!
Vi har fått besök av Sara, Pelle och Alfons ("bonusbarnbarn"). Vilken glädje att ha en liten 4 1/2 åring i huset som blev helt fascinerad när Anders tog honom till tågaffären och köpte en tuff tågvagn och sedan gick hem och byggde upp sin Märklin-tågbana (kan lova att det lyste i Anders ögon då med).

Trevlig 1:a adventshelg på er alla!2 kommentarer:

  1. Wow vilka kalendrar. Lyckliga killar! Mysigt med familjen på besök och så roligt med tåggrejen som Anders och Alfons kan dela. Ha en härlig helg! Vi hejar på er imorgon!!!

    SvaraRadera
  2. Tack för en mysig promenad i veckan som har gått. Tiden går så fort. Det är så roligt att kalendrarna blir så uppskattade. Vi har hållit tummarna för er ute på tävlingsbanan, hoppas inte snön ställde till det hela. Vi hörs! Tasselikram!

    SvaraRadera