lördag 24 november 2012

Kvällsträning...

... med trevliga gäster :-)

Vi hade bestämt träff i Lomma med Kerstin & Fabbe, Emma & Krut samt Jessica & Kajsa.
Lite manfall blev det, så tillslut var det bara jag & Kerstin. Men istället fick vi trevligt besök av Karin & Castor (en charmig liten 1-årig flat).

Träningen gick mycket bra med ett undantag men det var mitt eget korkade fel.

Vi körde en hel del frittfölj, är ju snart dax att visa upp "framfötterna" (läxan) för Kenneth.

Vi har tränat mycket apportbocksupptag utan tasslag i köket med framgång men ute satt det inte (ännu). Så nu är det dags att flytta ut samma träning tror jag!

Lick Treat som belöning blev en jättehit på fjärren på 10m, vilka uppsitt grabben gjorde... hoppas det bara inte var nyhetens behag.

Mitt korkade fel kom på rutan. När Fabbe gjorde ett finfint rutanskick så drog Kerstin iväg bollen in bland träd, buskar & snår. I mörkret var den bollen skitsvår att hitta så vi fick kalla dit Beck som sökhjälp och snart var bollen hittad. Men så klart drog han direkt dit när jag dumt nog skickade honom dir :-( Ja ja, det är av sina misstag man lär sig eller?

Karin & Castor fick bl a tips & hjälp med tandvisningsmomentet. Det är så roligt att se när det ger resultat direkt, han valde verkligen bort Kerstin tillslut från att ha haft väldigt svårt att sitta på rumpan från början.
2 kommentarer:

  1. Vilken tur att ni var några stycken från början så att du inte blev ensam kvar. Helst säker på att er lärare kommer vara nöjd med era framsteg när ni ses!
    Ha nu en härlig helg!!

    SvaraRadera
  2. Jag köpte en jättestor bit ullpläd och delade på 2 jag tror den var ca 2,5x2,5 meter. Ja visst är hon imponerande min lilla fis som bara går upp och går på stegen som om hon inte gjort annat! Kul att treans moment börjar bli klara för er! Vi har inte kommit lika långt och håller just nu på och tragglar låsta bakben till fjärren :) Kram på er!

    SvaraRadera