torsdag 10 mars 2016

December började...

... med lite trevliga besök av nära & kära och fina inflyttningspresenter :-)Första helgen gick den årliga kräftskivan hos Björn & Clara av stapeln, den inföll lite väl sent på året pga att alla skiftarbetare skulle kunna på samma gång, men dom som väntar på något gott & trevligt väntar aldrig för länge!

Larm installerades både för inbrott och brand, skönt att känna sig säkrare och både ett och annat kan styras från en app, smidigt. Kan även dela med mig av att brandlarmet är testat och det tog inte många sekunder innan Verisure kontaktade oss både via mail/SMS & telefon. Som tur var var det falsklarm, blev tvärdrag just då jag skulle sätta lite bättre fjutt på brasan och då drogs röken upp till brandvarnaren.

Fridas 25-årsdag var vi och firade i hennes nya fina lilla lägenhet och vi bjöds på den mycket goda varma smörgåstårtan.
Den 22/12 på vår bröllopsdag kom Sara & Solveig hem. Solveig är Saras lilla goa katt. Jag var lite orolig över hur det skulle gå med henne och hundarna men efter en dag så kom dom alla väldigt bra överens. Dock gillade inte Solveig mig riktigt och det säkerligen beroende på att jag hela tiden körde bort henne från platser där hon inte fick vara, t ex på matbordet.

På lillejul kom så även Frida & Erik och vi åt gott och hade jättetrevligt tillsammans. Frida ville absolut sova över här natten till julafton för då brukar ju julenissen komma med med paket under natten till alla barn och minsann så gjorde han det även i år!

På julaftonseftermiddagen hämtade vi min moster och lagom till Kalle så började vi vårt trevliga julfirande och vi skjutsade inte hem moster förrän runt 23-tiden.

På juldagen kom Marie & Luna och även Erik återkom efter sitt firande på annan ort. Vi åt (igen) och sedan blev det julklappsutdelning. Som vanligt fick vi alla finfina klappar!

På Annandagen kom pappa & Kerstin på lite fika.

Både jag & Anders jobbade i mellandagarna innan det blev dags att avsluta samt fira in det nya året. I år blev vi tipsade av Jeanette att boka in oss på Sturup Airport Hotel för att undvika det jädrans smällandet. Så på eftermiddagen begav vi oss hemifrån, rastade av hundarna i Lakritsskogen på vägen. Många checkade in samtidigt som oss men allt flöt på bra. Rummen var inte så stora att vi alla 8 (4 +4) skulle kunna mingla i ett och samma rum så jag gick in till Jeanette, Wilma & Ella och så skickade vi in Magnus till Anders, Wallander & GW. När klockan började närma sig middagstid så gick vi ut en runda med hundarna innan vi svidade om till NYÅRS-stassarna! Vi åt en god 3-rätters meny och hade en riktigt trevlig kväll. Strax innan 12-slaget så gick vi upp till hundarna och såg Malena Ernman ringa in det nya året och Wallander var så lugn och oberörd. Efter en fantastisk frukostbuffé så tackade vi för oss och sa på återseende för Jeanette hade redan bokat in oss till kommande nyår och tur var det för det blev fullt nästan direkt.

Väl hemma igen så såg det ut till att ha gått lite livat till precis utanför vårt hus och då kändes valet vi gjort ännu bättre!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar