tisdag 15 mars 2016

Januari...

... inleddes den 2:e med att vi träffade Margareta & Tor för lite träning.

Första veckan inleddes med 2 biobesök - lika många som jag var på under hela 2015! Först såg jag "En underbar jävla jul" med Petra och sedan såg jag & Anders "Joy" tillsammans med Jeanette & Magnus. Skönt att ha nästan lika nära till Bio nu som tidigare :-) Var dock lite med livet som insats då Anders tyckte vi skulle cykla upp till Toppen trots snöbelagda vägar, men det gick bra både dit och hem.

Vi träffade Ulrika & Mira på Lv4:an för lite träning, en väldigt nyttig sådan. Ulrika passade då på att tipsa om att Skanör-Falsterbo Viltvårdsförening har apporteringsträning från 10 jan- 8 maj och vi bestämde att vi tillsammans skulle testa ett par gånger och se hur det var. Jag fick nästan en chock, det var säkerligen allt mellan 40-50 hundar där första gången och jisses vilket "liv i luckan".  Vi blev indelade i olika grupper och det blev inte helt rätt grupp för oss från början.

Bea med sin 4-benta flock har också varit på besök, först gick vi en lång härlig runda för att sedan gå in i värmen och dricka te och äta varma scones. Hennes 3 töser vet definitivt hur man uppför sig även på bortaplan (man märkte inte av dom då Bea platsat dom trots ihärdigt försök från GW att få igång någon av dom).

Den 16:e var vi på dagen hemma hos Marie & Luna och intog årets första utefika i skogen. Marie hade fixat varm choklad och bakat biscotti och vi tänkte extra mycket på Lakrits på hennes dödsdag.

På kvällen var det så dags för en tradition, Taco-kväll hemma hos Jeanette & Magnus på självaste Wilmas födelsedag vilket vi firade lite extra. Som vanligt var det så gott & trevligt och dagen efter vaknade jag upp med träningsvärk i magmusklerna efter allt skrattande då vi spelade spel.

Walle och Clara var och simmade vilket de som vanligt uppskattade väldans mycket.


Nöjd badkille


Ulrika tog mig med på en härlig långrunda ut till Måkläppen (har aldrig varit där förut). Tyvärr ville inga sälar visa sig denna sista dag (31/1) för allmänheten.


Glad Ulrika :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar