söndag 26 augusti 2012

Ny mark...

... och en löpande tik blev ändå till ett himlans bra träningspass i fredags!

Vi åkte till Marieholm och träffade Ingela & Ella samt Lena & Grappa.

Vi började med att gå fot ner till en av dammarna för att reka att vi kunde vara där. Fotgående fungerade bra men inte mera, men bättre än i söndags.

Ingela hade redan varit ute och lagt ut doldisar som vi använde till linjetag! Först lite närmre & sedan på längre och längre avstånd, detta löste alla 3 superbra!

Ingela & Ella har full fokus mot målet
Ella bara sög upp första bästa

Grappa löste en supersuperlångis så suveränt bra, det syntes lång väg att det skulle lyckas, kolla deras fokusering mot målet:

Lena & Grappa in action

Vi kastade sedan långa markeringar åt varann nere vid den andra dammen (bra störning). Inte helt lätt med olika terränger runtomkring. Beck snurrade till det rejält på sin 3:e enkelmarkering. Verkade som att han helt glömde bort vad han var utskickad för att göra. Men jag gav mig inte... han skulle inte få komma tillbaka tom och det gjorde han inte heller men rejält trött var han. Det finns några eventuella förklaringar, trött 6:e skicket inkl de långa linjetagen + att vi använde den helt nya dummiesen som Beck vann på utställningen i lördags (utan vittring). Kan dock oxå vara att han fick totalt hjärnsläpp.

Vi fortsatte sedan till vattnet. Jag & Beck ställde oss på ena sidan dammen (för att undvika onödig stress) och dom andra på motsatta sidan och så kastade/la vi ut dummeisar åt varandra. Beck var helt tyst fram tills sista övningen för Grappa som fick en svår dubbelmarkering. Det tog lite tid och Beck försökte berätta för mig att han hade full koll på var dummiesarna låg.

Det var tur att Ingela varnade mig för hur Ella simmar på utvägen på de första skicken för annars hade jag hoppat i i tron av att hon höll på att drunkna. Men då hon väl fick syn/nos på bytet så simmade hon så fint så fint.

Lilla Ella
Grappa på väg upp med bytet

Beck löste sina uppgifter med bravur, svåra enkelmarkeringar i vass och på land och sedan även en dirigering.

Beck på utdirigeringen

När vi var klara vid vattnet låg det några dummiesar kvar på första stället, vi gjorde ytterligare 2 skick dit upp och jädrans vilken fart grabben B hade då.

Vi avslutade träningspasset med en fikastund i solskenet :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar