söndag 26 augusti 2012

Utställningstitt...

... och Jakt- & Fiskemässan har helgen bestått av.

I ett svagt ögonblick i fredags sa jag till Anders att vi kunde cykla till Arlöv på lördagsmorgonen då vi bestämt att titta på lilla söta bouvier Ella när hon skulle ställas ut. 8.20 satt vi på cyklarna och efter ca 20 min frågade jag Anders vems idé detta var. Jag tycker verkligen inte om att cykla långt. Men men 7 minuter senare var vi framme. Jag hade oxå förberett mig att leka papparazzi men tyvärr tålde inte kameran cykelturen :-(. Jag hoppades dock några timmar att det ändå bara vara batteriet som laddat ur men tyvärr inte... den är stendöd. Får gå och lämna in den till kameradoktorn på måndag och hoppas att det inte är något allvarligt.

Det var verkligen värt cykelturen när Jeanette lite senare dukade upp fikabordet och bjöd alla i deras hejarklack.Idag har vi varit på Jakt- & Fiskemässan på Bosjökloster tillsammans med Jeanette & Magnus. Förmiddagen tillbringades i FRKs monter.Beck hade verkligen full fokus på jaktuppvisningen
Walle hoppades in i det sista att han skulle bjudas på en korv lite vid sidan om men tyvärr hoppades han förgäves

När vi blev avlösta så blev det en runda på området... men till min stora besvikelse så blev det ingenting shoppat för min del. Jag skulle köpa ett par nya låga muckboots hade jag tänkt + kortkoppel, koppel och visselpipa i en ny fräsig färg.

Men lite glad är jag allt ändå. Förra veckan var Anders funkis på WT:et, idag följde han med till mässan och dessutom shoppade han ett par snygga Pinewood byxor. Jisses, det tar sig, snart kanske han köper hund oxå och börjar träna med mig/oss... eller kanske inte!

Nu har jag bara en veckas semester kvar så det gäller att hitta på mycket roligt och det skall vi göra... mycket hunderi blir det allt :-)

1 kommentar:

  1. Tack för denna helgen! Roligt på både det ena och andra stället:)
    Njut nu av sista semesterveckan för denna gång!

    SvaraRadera