fredag 24 augusti 2012

Ringrostiga

I onsdags kväll trotsade vi det utlovade busvädret och for till Lunds BK för att möta upp de andra TEAM NOSARNA.

Anette R & Nikki, förhoppningsvis blivande gruppmedlemmar som var och provtränade med oss. Jätteroligt om det börjar röra på sig nu så att vi blir flera!

Gruppmomenten kändes bra. Jag gick in och belönade sittandet 2 gånger men ingen tendens till att vilja lägga sig ner trots fullt avstånd.


Blev 2 skinkbyten i platsliggningen... måste hitta sättet att bli av med detta "ofog". Han byter inte när jag står nära... får fortsätta klura på detta.


Jag & Beck kändes lite ringrostiga, men det skall vi snart råda bot på. Nästa vecka börjar träningarna hos Lisa & på fredagen har jag privatlektion med Mona.
Men stundtals såg det fint ut i ff:et.


Första skicket TILL rutan blev bra men han stannade inte kvar :-( Istället gick jag ut och la honom i rutan, gick tillbaka till utgångspunkten och berättade sedan för honom att han skulle ligga kvar och då gick det bra. Innan vi slutade för kvällen gjorde jag ett nytt skick och då gick det mycket bra!


Jag kastade RAKT men apporten studsade väldigt konstigt. Jag kände att hade jag skickat Beck så hade han dragit till vänster om hindret. Jag valde att göra om och göra rätt. Kände att "hoppa oavsett var apporten hamnar" träning är något vi får träna en annan vacker dag.


Vittringen som den senaste tiden har varit ett säkert kort - fungerade inte heller första gången. Syntes att han var osäker när han luktade igenom pinnarna och tillslut tog han bara en av dom. Men omgång 2 & 3 så blev det rätt igen!
Något busväder kom inte... solen sken mestadels på oss!

Innan vi skildes helt för denna gång så åkte vi till Mc Donalds och käkade... trevligt avslut på ett bra träningspass.

Vi ser nu fram emot nästa pass!

1 kommentar:

  1. Tjena
    En bra träning i onsdags. Lagom temp i luften o inget regn.
    Mer planering om McD.... ska ingå som avslutning fortsättningsvis

    SvaraRadera