tisdag 28 augusti 2012

Yes...

... härligt att vara på gång med träningarna hos Lisa & Bitte igen!. Blir bra att varva dessa träningar med Team Nos träningarna.

Idag låg fokuset på ff:et, vänstersvängar & stegförflyttningar. 
Ja, vi har en hel del att träna upp igen för att få till alla delar. Beck har förbaskat kass bakdelskontroll... undrar om det beror på hans kroppslängd eller bara okunskap (dvs att hans matte inte har/kan lära honom så att han förstår)? Några gånger lyckades det dock lite bättre!

På gruppmomenten fick Beck högsta betyg. Satt nästan som ett ljus i mer än 3 minuter (blev så länge för att två hundar la sig ner i olika omgångar). Jag såg ett skinkskifte i platsliggningen precis då jag gick in bakom skjulet (detta såg inte Bitte, "domaren" kan omöjligt ha koll på alla hela tiden!). Detta sker inte när jag står framför honom och jag är lite rädd för att gå tillbaka och lägga om honom nu när han känns så säker på att ligga kvar. Får allt klura vidare på detta! Nedläggandet & uppsättandet gjorde Beck så jädrans fort & snyggt (bäst av alla sa Bitte).

Avslutningsvis så fick Beck göra 3 hopp/apport... gång 1 slog han litet med tassen på apporten, gång 2 & 3 blev kanonbra från "start till mål". 
Han fick sedan oxå göra några upptag med metallen. Bra upptag = bra belöningen... hoppas att han lägger det i sitt lilla minne tills nästa gång :-)

Nu blir det nog 2 vilodagar... men man vet aldrig riktigt förrän dagarna är till ända!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar