söndag 29 april 2012

Testkörning

I eftermiddags körde vi ner till F-bo för att hjälpa Björn att testa hans klass I & II banor som han skall basa över i Hörby kommande lördag.

Det var jättebra för våran del för det var brister både här & där och nu måste jag banne mig hitta vägen till att få en jämnhet i framförallt träningen för innan dess kan vi sluta tänka tanken på att tävla skarpt.

Idag var grabben t  o m störd över att det blåste attans... kollade flera gånger vad det var som "bet" honom i baken :-(

Han låg på platsliggningen, dock inte helt så som jag önskar det, men det är jag säker på att vi skall få till nu när vår platsliggningskurs börjar på tisdag kväll. Jag har bytt ord samt tonläge när jag går ifrån honom, kan oxå vara till hjälp hoppas jag.
Osynlige Mållgan ligger emellan
Friaföljet, nja... idag lite förflyttningar i sidled samt hoppsasteg i språngmarchen.

Läggandet under gång - Kanon
Inkallningen  - Bra, förutom ingången (får ta till ett DK som här på I:ans ingång)
Rutan - han tjuvade den jäkelen och ställde sig bra. Jag skickade om men då stannade han innan rutan men ett DK "RUTAN"så backade han in över bandet in i rutan. Så nog f-n vet han var han skall vara.

Apporteringen - Verkar banne mig som att han bara måste slå till apportbocken när avståndet blir fartfyllt. Gör så fina upptag på kortare avstånd. Får backa lite och kasta kort och öka successivt.

Hoppet - slog i lite på uthoppet men satt säkert kvar och återhoppet blev bra - ingång mindre bra.

Fjärren - märkbart störd av att Björn stod bakom med sina skyltar.

Tja, vad skall jag mer säga - klart som korvspa vad vi måste träna ännu mera på.

Så klart fick Clara & Björn sig oxå en genomkörare i de lägre klasserna. Clara tyckte det var rätt kul att köra linförighet, klass I hopp m.m :-)


På tisdag fm skall Bitte provträna med Team Nos så då far vi, de flesta av södergruppen till henne och testar appellplanen där. Då skall vi lägga fokus på ingångar bl a.

Vi önskar er alla en härlig Valborg (tur man inte bor vid Stadsparken i Lund... 25000 pers räknar polisen med att där skall vara). Lena & co, håller inomhus!!!!

4 kommentarer:

  1. Alltid finns det något att träna på... Blir buissy tisdag med både team nos och nya kursen. Kul! Lycka till på kursen och trevlig Valborg!!

    SvaraRadera
  2. Tjena
    Tack för hjälpen. Vi fixar till detta mä med börja i morrn.

    SvaraRadera
  3. Marie o Lakrits2 maj 2012 kl. 22:26

    Ja tänkt så många där var i parken i Lund. Vi höll oss hemma i skogen och det var lugnt och skönt!
    Vi ses på fredag kväll. Casinogrillen är väl körd. Deras öppettider är lite mystiska får vi nog säga men god korv har dom ju så det är väl förlåtet.
    Kramisar

    SvaraRadera
  4. Lena, Grappa och Zoé2 maj 2012 kl. 22:40

    Det var ingen rolig syn i Stadsparken igår. Beklämmande :((( Parkarbetarna har arbetat hårt idag för att sanera det enorma sopberg som täckte marken i stort sett hela parken.
    Dessutom fick vi gå slalom mellan glasskärvor för att ta oss till bilen så att vi kunde fly ut på landet. Nästa år ska vi se till att befinna oss på annan ort under hela Valborgshelgen.

    Kul att se bilder på din och Becks träning! Lycka till! Kram Lena

    SvaraRadera