fredag 20 september 2013

Aj aj...

... vad vi blev bitna av myggen som befann sig på Malmö BK igår kväll när vi var där och tränade med Björn & Clara. Attans vad ettriga de var, eller hur Björn?

Det är så kul att träna hund och igår fick jag använda geniknölarna lite extra då det skulle tänkas elitbanebyggande eftersom att Björn blivit tillfrågad av vara TL på Malmös nästa tävling i oktober.
Det blev ganska bra tillslut och jag kan tänka mig att jag både får torrgå & gå med hund för att sluttesta banan framöver, vilket jag gärna gör. Tjänster är gentjänster :-)

"Tankestund"
Rutan på plats!

Det var väldigt mycket 2- & 4-beningar i rörelse på klubben = mycket störning, men bra störning. Men hunden som kom springande in på vår plan mitt under vårt friafölj var lite väl mycket störning.
Som tur var var den lika snäll som Beck så ingenting hände och vi kunde fortsätta när hussen & matten lyckats kalla in honom.

Förutom ff:et så blev det en inkallning följt av ett sättande under gång och därefter en fjärr där Björn satt på huk och plockade upp sina skyltar en och en till respektive skifte. Allt gick jättebra :-)

Sedan visade jag Björn hur vi nu försöker att träna upp apporteringsmomenten gällande snabbt upptag och samma tempo ut som in. Björn såg en mycket märkbar förändring så vi är nog på rätt spår :-)

Pausstund

1 kommentar:

 1. Tjena
  Tack för hjälpen.
  Ni ÄR på rätt spår.
  Kedjningen såg mycket bra ut.
  Ses i morrn.

  SvaraRadera